Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Sigrun, mój zdecydowany faworyt to Elixir des Merveilles od Hermesa :105:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, niestety, chyba zamówię sobie próbkę na allegro i zostawię na jakąś szczególną okazję, choć nuta dość intensywna i nieco babcina, ale lubię takie zapachy :pirate:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, w sumie przydałoby mi się kupić coś na co dzień, jakąś wodę toaletową, muszę dziś pochodzić i popatrzeć...

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej hej popołudniowo!!!

Pięknie zapachniało od Waszych rozmów i i fajny temat , jeden z moich ulubionych - wybór kolorów na ścianę... :105: Gorzej już jak do czynów czas przejść i za wałek złapać, to już mi się tak micha nie cieszy. ;)

Ḍryāgan, Egoiste jest jednym z moich ulubionych zapachów męskich. Menszowi pod choinkę kupiłam Bottega Venetta, polecam - przepiękny.

cyklopka, Dzięki za tulasy! Myślę, że to przede wszystkim podsumowanie roku i wniosek może niesprawiedliwy, że nie za wiele się zmieniło i postęp nie jest spektakularny. Nadal mam wrażenie tkwienia w pułapce.

Chyba miałaś naprawdę fajny wieczór wczoraj.

Sigrun, Odpoczywasz dziś Kochana? Jakieś auto-rozpieszczenie było? ;)

Carica Milica, Absolutnie rozumiem, też bym się na hiper bóstwo robiła w tej sytuacji... Taki atawistyczny odruch. :D

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi