Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie moi Drodzy :********

A ja sie nawet za bardzo nie objadlam :) Po prostu jem wszytskiego po troszku , salatki nie robilam zadnej , mam pyszna szynke z chrzanem i pasztet z gesi oraz sledziki no i z obiadowych rzeczy barszcz z uszkami , rybe po grecku i ten bigos , mialam na dzis robic wolowy gulasz ale jeszcze mam full jedzenia , P ma indyka kawal przyniesc bo robi pysznego z nadzieniem ;)

Ide niebawem na chokolade , pozniej obiadek u mnie i idziemy do kolezanki. Pogoda cudna poki co :105:

Milego swietowania i leniuchowania ;)

Wzielam solka , zaraz mnie pewnie zacznie tyrpac :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadziwiajace , wczoraj solek mnie roztyrpal , dzis zmulil i jestem spiaca :shock: Ciekawe co zrobi ze mna jutro.

Zosia_89, ja z rodzina nie jestem za blisko , blizsze sa mi osoby spoza rodziny , za swoja rodzina to nawet za bardzo nie przepadam . mzoe byloby inaczej jakby zyla moja mama , a tak jest jak jest.

Ḍryāgan, a ja bym radzila zeby po prostu sie nie nastawiac na wiele bo dobrze bedzie jak zostaniecie znajomymi po tym zwiazku. I bym sie tak zachowywala--- jak dobry znajomy i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, dlaczego? co się dzieje?

Znajomy mi pisał że z nim gorzej, a ja zamiast z nim pogadać to jak zwykle się nawaliłem i go zwieźli do szpitala.

Odwyk! Jak najszybciej. Miałeś już nie pić a ty co?

No właśnie, co? Miałem iść na detoks po świętach bo jak to na święta, rodzina się zjeżdża, trzeba się spotkać, pogadać, a i tak wyszło że sobie siedzę w domu i piję samotnie. Mogłem już dawno tam pójść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, Miko masz sie spotkac ze swoja ex...?

Ehe, myślałem, że jutro. Ale przed chwilą zadzwoniła, że wróciła już do Lublina i chce, żebym dzisiaj przyszedł. Powiedziała, że się stęskniła (??????).

Rob jak uwazasz...jak dla mnie to za wczesnie...za wczesnie po rozstaniu. Emocje zapewne sa bardzo mocne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy Wam pisałam, w ciągu kilku ostatnich dni dowiedziałam się, że mam być świadkową na 3 ślubach.

świadkowa = organizatorka wieczoru panieńskiego. najgorsze wyzwanie jakie dla mnie istnieje, zrobić niezapomniany i fantastyczny imprezowy wieczór dla obcych osób >< pamiętaj żeby zacząć rezerwacje ze dwa miesiące przed, miesiąc przed jest za późno 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy mam jechać do wuja czy odchorować wczorajszy dzień, bo jak nie pojadę to mu przykro będzie.

To może jak dasz radę i będzie Ci tam nie najgorzej i jak lubisz tam być to może jedź, nie wiem już sam bo jak ja się źle czuje to nie bardzo mi się chce cokolwiek.

Lubisz tego wuja?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy mam jechać do wuja czy odchorować wczorajszy dzień, bo jak nie pojadę to mu przykro będzie.

To może jak dasz radę i będzie Ci tam nie najgorzej i jak lubisz tam być to może jedź, nie wiem już sam bo jak ja się źle czuje to nie bardzo mi się chce cokolwiek.

Lubisz tego wuja?

No tak, lubię go, tym bardziej powinienem być że on ma dzisiaj imieniny. Zrobię tak: pojadę do niego, posiedzę ze 2-3h i powiem że mnie czas nagli i że muszę lecieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Kochani!

U mnie cały czas pada... Ciemno, ponuro. :( No i koopa z planów sympatycznego długiego spaceru z atrakcjami. Nogi się wystawiać nie chce. Tyle co z psem.

Nic mi się nie chce robić. I chyba w tym nicnierobieniu pozostanę dzisiaj. Może wypróbuję moje nowe kredki, obejrzymy Gwiezdne W.

Jesteśmy tak nażarci, że wypłynął postulat niejedzenia obiadu. No i ok, będzie na jutro.

Teraz herbata i makowiec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi