Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzien dobry :*********

Ja juz nie spie dlugo , trzese majtami przed praca.Chociaz moze nie przed praca a przed moim odrealnieniem w niej .... i lękiem .

Chyba zle zrobilam ze umowe przedluzylam bo nie dam rady.

Tak sie zle czuje ze nie dam rady.

Moze da sie to jakos odkrecic jeszcze. Moze moje papiery nie poszly jeszcze do UP.

Zycze Wam milego dnia !!!!!!!

Purpurowy, :papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Wstałam w marnym stanie. Nieciekawa noc. Nieciekawy poranek. Źle się czuję fizycznie, mdli mnie i w ogóle jakieś sensacje żołądkowe. Ech...

Wiszę sobie rano nad wanną myjąc głowę i zastanawiam się co ta woda ma taki dziwny kolor, a to okazuje się, że mi krew bucha z nosa... :shock:

Ale na razie ładna pogoda, słoneczko, mrozik ściął kałuże, pies z lubością tarzał się w oszronionej trawie.

Siedzę sobie na razie samiutka w pracy, nie ma kto i co mnie oderwać od tego paskudnego stanu... Zaraz zrobię sobie herbatę i może uda mi się jakoś dojść do pionu. Na razie muszę zrobić wszystko, żeby nie poddać się przemożnej chęci ucieczki, zakopania się pod kocem i pochlipania.

platek rozy, Platuś ja prawie codziennie wstaję z myślą, nie dam dziś rady. To "nie dam rady" i wyjście do roboty trwa już ponad rok... ;)

nieboszczyk, Dlaczego ten zestaw, będziesz tym handlował? :shock:

mirunia - Od samiutkiego rańca trzymam kciukasy za Twoje wyzwanie w pracy!!! Napisz jak się udało.

Miłego dnia !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, kosmostrada, Stakatela, witajcie :papa::papa:

kosmostrada, :******** tulam Cie gortaco ! Oby odpuscilo.

Ja tez sama siedze ale juz mi sie wlaczyla karuzela z nerwow i scisk glowy wiec sie tylko martiwe zebym gdzie nie wyglebila jak ide z papierami czy do drukary.

Wstapila we mnie nadzieja wraz z powortem dawnej lekarki .

mirunia tez trzymam kciukasy za wyzwanie ale wiem ze dasz rade!!!!!!!!! :********

Stakatela, dzekuje ale nie wiem czy to dobry pomysl byl ... teraz jestem na nie.

Ḍryāgan, przylaczam sie ze zdychaniem . Razem bedzie razniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Dobrze, że doktórka wróciła, może coś zaradzi.

Kochana trzymaj się, naprawdę w tej sytuacji świetnie sobie dajesz radę.

Ḍryāgan, No jakiś taki dzień... Trzeba przetrwać. Nie mogłeś spać, czy Cię jakieś sny męczyły?

filip133, To się ciesz z samopoczucia, a nie zastanawiaj się dlaczego. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi