Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

bonsai, to samo, zrób niby-kawę.

Ja na przykład nie mam tego problemu. Jak się prześpię po południu - tak; jak mi się wydaje, że powinnam była więcej zrobić danego dnia - tak; jak nie zażyję leku na wieczór - tak. Ale kawa, kodeina, coś...? Parę dni temu wzięłam i tak straciłam przytomność przed północą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, jasne że możesz i nawet postaram się pomóc. ;)

Bo ja mam teraz jeszcze nowszy telewizor, z wbudowanym tunerem do odbioru telewizji cyfrowej. Podłączyłem go do anteny (antena już około 7 lat nie używana) i wyszukało mi tylko połowę kanałów które powinni i były straszne zakłócenia sygnału. Dzisiaj ojciec wszedł na dach i coś pogrzebał przy antenie i teraz wyszukało wszystkie kanały, ale zakłócenia dalej są tak samo duże. Zastanawialiśmy się nad anteną wewnętrzną, taką do domu, ale facet w sklepie powiedział że nadajnik jest tak daleko że to nic nie da. To co teraz? Wzmacniacz sygnału?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, najzwyklejsza antena daje radę i raczej nie ma co się bawić w lepsze. Kiedyś na zwykłej antenie testowałem lapka z tunerem i wyszukał wsio.

No ale u mnie właśnie są takie zakłócenia sygnału na tej antenie że się nie da oglądać.

Ḍryāgan, no w sumie to tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi