Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zosia_89, zaszalałem i wziąłem BigMaca i McWrapa klasycznego, kurna. Jak na statecznego pana zaparzyłem sobie potem miętę, by podtrzymać przyjaźń z brzuszkiem. :roll:

Sigrun, to następnym razem zapraszam! O ile zdrowie i D. pozwolą. :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, zawsze się zastanawiałem, jak można zmieścić taką kanapkę to ryjka! Pewnie jestem z dwa razy większy od Ciebie, ale miałbym problem z otwarciem paszczy tak szeroko. Ledwo bigmaca udaje mi się zjeść. Kroisz to nożem jakoś? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć łobuzy! ;)

ja dziś na obiad postanowiłam zrobić swojego ulubionego kurczaka :105:

http://boronappetit.blogspot.com/2012/11/piersi-z-kurczaka-ze-szpinakowym-pesto.html

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Kochani :*********

Ja mialam mila sobote , dostalam pakiet rzeczy na odstresowanie , miedzy innymi kolorowanke terapeutyczna "inspiracje japonskie" oraz ksiazke "Poradnik pozytywnego myslenia" film uwielbiam a ksiazki nie czytalam wiec teraz mam wlasna < ogromnego misiaka w sweterku do tulania i herbate "grzaniec galicyjski" do popijania ....Dzis jeszcze mnie czeka wyjscie na chokolade , chociaz poki co mnie tyrpie z nerwow, Uwielbiam takie poranki gdy kortyzol wysoki.

12274450_970698952976799_8514483649282700268_n.jpg?oh=595829c0aaf8d7f7c9e7c1e00a26a27f&oe=56F983E5

Nie wiem jak Wy ale ja na taki nowy mozg reflektuje ;)

Milej niedzieli !

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć łobuzy! ;)

ja dziś na obiad postanowiłam zrobić swojego ulubionego kurczaka :105:

http://boronappetit.blogspot.com/2012/11/piersi-z-kurczaka-ze-szpinakowym-pesto.html

Wyglada super :)

Ja ostatnio dorwalam jarmuz i bede cos z nim dzisiajkombinowac ;)

Lieb's oder lass es, alles dazwischendrin gibt's nicht

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

A ja po póżnym śniadaniu, kolejna niedziela w stylu amerykańskim - nasmażyłam pancakesów do naszego zapasu syropu klonowego.

A na obiad będą hamburgery z wołowinki. O!

U mnie pada, więc niestety żadnych spacerków. Dzień domowy... Chyba zrobię sobie porządek w szafie z akcesoriami kuchennymi. Czego ja tam nie mam... :shock:

Zosia_89, Napisz Kochana po powrocie, co Ci powiedzieli. Dobrze, że idziesz, nerwica nerwicą, ale lepiej się upewnić.

platek rozy, Niech ta niedziela będzie równie sympatyczna jak twoja sobota!

Sigrun, Jak będziesz robiła ten jarmuż to trikiem jest oskubanie go (z tych najtwardszych łodyg) i przelanie wrzątkiem przed obróbką.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi