Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dziwne wrażenie że pomyliłem tematy.

Davin, tyż mam dzisiaj takie wrażenie ;)

w związku z tym, kończę malować paznokcie, spakuję torbę na jutro i idę do wyra z książką bo jutro pobudka o 4 i do pracy rodacy :mrgreen:

trza odespać, bo po nocce spałam w dzień tylko godzinę :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, no dobra sorry :mrgreen: zaczynam teraz czuć się winna jako jedna ze smęcących. Ale jesień przecież!

platek rozy, no podobno jak osoby chore zaczynają używać humoru i śmiać się ze swojej choroby to znaczy że zdrowieją.

A przynajmniej że jest choć troszkę lepiej ^^

filip133, no! od razu cieplej!

Dla przywrócenia równowagi i harmonii pochwalę się, że mi autysta jeden się prawie wyleczył.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, No Kochana , lęki lękami, ale dobry dzień miałaś!!! :great: No może jednak jakaś pieczeń z tego zajaca będzie... ;) Bardzo trzymam kciuki za tę pracę, bo wiem jak to pomaga, czasami choćby zwlec się z wyra.Twój stan się zmieni na lepsze, taki masz teraz etap.

cyklopka, Słońce, ale to zdrowo mieć motyle w brzuchu... Dopóki nie planujesz z delikwentem ilości dzieci i miejsca pochówku to naprawdę tak można się emocjami pobawić. ;) Przecież widzisz wielki postęp w swoim postrzeganiu rzeczywistości i twoja terapeutka też. Jeśli nic z tego nie będzie ( a taka opcja istnieje) no to trudno. Ale próbować można.

Pisz, ja też bardzo lubię Cię czytać.

mirunia, Każdy taki dzień na wagę złota. :great: I niech Cię to trzyma Kochana jak najdłużej.

chmurka66, Spróbuj z tą terapią, jak dobrze trafisz i będziesz chciała o siebie powalczyć, to wiele może się zmienić. Oczywiście nie od razu.

Jak weszłam do łazienki i zobaczyłam zwalone przez młodego ciuchy na środku ( przebierał się na trening), czym prędzej zaszyłam się w soim kąciku, co by cholery nie dostać... :roll:

Teraz herbatka, kąpiel, leisure suit ;) , buszowanie w necie i książka. Taki plan.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, Argish, praca idzie fajnie, aż sam jestem zdziwiony.

Póki co codziennie pracuję po 10-11 godzin (odliczając niepłatne przerwy) tak więc jest szansa, że coś zarobię. W domku spokój, głodny nie jestem, oby tylko tak się jak najdłużej utrzymało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, pracuję w szklarni przy kwiatkach. Prawie cały dzień (do 17-18) zbieramy amarylisy, czyli skłony i noszenie skrzynek, a potem siedzę na sortowni i przygotowuję kwiatki do zamówień (to już luz). Fizycznie daję radę, ale jest ciężko. Pogoda się popsuła a muszę zasuwać do pracy na rowerze 8 kilometrów.

JERZY62, oj przydałoby się :mrgreen: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Dopóki nie planujesz z delikwentem ilości dzieci i miejsca pochówku to naprawdę tak można się emocjami pobawić. ;)

Ale temat wesela już mam wybrany, zależnie od pory roku Zimowy Ogród (Narnia, Kraina Lodu, coś) albo Skarby Jesieni :105: I u kogo zamówić program wokalno-kabaretowy, bo jak się zrezygnuje z fotografa, kamerzysty i zespołu disco-polo, to powinno spokojnie wystarczyć na występ ulubionego aktora z serialu :105:

No dobra, to i tak chciałam już od dawna bez względu na to kto by miał być panem młodym :P:P:P

Co do pochówku to chciałabym zostać zasuszona na mumię :uklon:

A dzieci już przecież mamy! Co najmniej sto czterdzieści :mrgreen::mrgreen::mrgreen: i między innymi ze względu na nie będę się starać, żeby nie zepsuć atmosfery w pracy :mhm:

Z rzeczy poważnych: właśnie jestem w trakcie kampanii w Heroesach, gram barbarzyńcami przeciwko nekromantom, co jest najlepsze, bo mam gobliny i cyklopy w armii :great: Cyklopy są najlepsze w całej grze, bo to jest jedyna jednostka 6-go poziomu atakująca na odległość (rzucają głazami).

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi