Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Sigrun, nie mogla go wyslac w tamtym tygodniu bo jej nie bylo , miala caly tydzien urlop a wpiera mi perfidnie juz nie 1 raz ze cos zalatwila... Dzis mialam byc w pracy a widzisz gdzie jestem . W czarnej dupie poki co.

khaleesi, mysle ze Ci co czytaja na biezaco to wiedza o co mi chodzi. A nerwy swoja droga tez mam ale kto by nie mial.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, nie na UP tylko chodze na zajecia do Klubu aktywizacji zawodowej i prace mialam nagrana (praca ze wspolpracy z UP wiec o d nich musze miec papiery) bo bylam na rozmowie dwa tygodnie temu , zostalam przyjeta tylko ze mialam dostac skierowanie z klubu aktywizacji wlasnie do UP , oni mieli podbic i z tym do pracy. Niestety pani z Klubu mi to skierowanie daje juz dwa tygodnie i klamie ze je wyslala a nadal go w UP nie maja.Idzie to poczta wewnetrzna .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, no ale dziwisz sie ze ja sfrustrowana jestem? bo ja mam dosc , zamieszanie tylko wprowadzila Pani K i klub w moim zyciu a dobrego z tego nie wyniknelo nic. :bezradny:

Milam isc do kolezanki (w ramach poprawiania nastroju) na pazurasy ale nie pojde bo mi sie nie chce. Najchetniej tylko bym lezala :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chmurka66, ja na dzien dzisiejszy tez sie boje i mam klopot z wyjsciem z domu bo mam lęki duze w sklepach ale wiem czemu tak teraz mam . Jednak zebralam sie dzis i bylam w Biedrze , w aptece , w miesnym i piekarni a wczoraj mimo strachu pojechalam na te Targi Vintage tylko sie wkurzylam bo koelzanka mnie wystawila do wiatru i nie przyjechala.... No ale nie mozemy zgnic w domu mimo ze teraz mam na to wielka ochote.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chmurka66, jakbym nie wyszla to umarlabym z glodu .. Musze zrobic zakupy , pojsc pozalatwiac sprawy , nie ma kto za mnie tego zrobic wiec ide bo co zrobic?Trzese gaciami ze strachu i ide na przod . Mdleje w glowie ze 100 razy i ide naprzod .

Byl juz czas ze nie wychodzilam z domu przez 4 miesiace ale powedzialam nigdy wiecej . Tylko ze w takich gorszych dniach i stanach nie ide nigdzie z przyjemnoscia a z mysla ze musze .Wolalabym z mysla ze chce no ale ta mysl towarzyszy mi w dobrych dniach .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chmurka66, ja tez tak mialam dwa miesiace na poczatku drugiego epizodu az w koncu postanowilam dosc , zascielilam lozko na sile z placzem. I zaczelam o siebie walczyc. Teraz tez nie mam kolorowo bo np w sobote w Biedrze wpadlam w panike . I znow jestem w zlej formie . A drugi moj epizod trwa prawie trzy lata ( w lutym 2016 mina) i dopiero od mniej wiiecej roku jest lepiej. Chcoaz jak widac cofniecia i to spore tez sie zdarzaja. Mam wiecej stanow lękowych teraz , mniej depresyjnych moze Ty masz na odwrot.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chmurka66, Poza tym u mnie jeszcze jest mobilizacja taka ze ja nie mam na kogo liczyc . Nie zrobi za mnie nikt zakupow , nie pod a mi herbaty , nie pomoze wniczym .. wiec nie moge inaczej a wierz mi takie cos motywuje i to bardzo. Na sile .

Bywaly dni ze na czworakach szlam do lazienki , zplaczem takim ze myslalamz e umre... Bywaly dni ze lezalam dwa dni bez szklanki wody ... Ja juz tyle rzeczy za ten czas przeszlam ze naprawde musialam na sile sie zbierac . Inaczej juz by mnie na siwecie nie bylo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chmurka66, kazdy jest inny i inaczej chorobe przezywa , ja wiedzialam z e jak nie wstane to umre a gdzies tam w glebi mnie tlila sie nadzieja ze moze bedzie lepiej. Jeszcze moze bedzie lepiej. Teraz czasami tez mam ochote pierdolnac tym wszystkim i nie meczyc sie dluzej ale wiem ze bywaja i dobre , ostatnio mialam dobre ponad dwa miesiace ... przed stresami.Teraz znow musze sie gramolic do gory z tego dna w ktore z now wpadlam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi