Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Sigrun, czołem! :) Wszedłem na wątek o masie, bo przecież fantastyczny ze mnie sportowiec, no i nie wiem, co z tym brzuszkiem... :> Ale nie będę pytał, bo nie wypada! :roll:

Aurora88, tak, tak, zatem pij jak najwięcej. <3 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, co Ty...polowe pacjentow bym pozabijala ;)))

Hehe, mnie pierwszego pewnie :D

Nie...raczej nie. Owszem czasami marudzisz ;) ale znosnie...a ja na pierwszy ogien wzielabym tych co to uja ze swoim zyciem robia a tylko jojczą i jecza jak to im zle

No dobrze, ja w sumie coś staram się działać, chodzę na terapię, staram się brać w garść (może czasem mi odbija i głupoty tu piszę... :P), więc coś tam staram się robić pozytywnego ze swoim życiem... :)

bonsai, kiciuś, to zasługa cydru ;)

Ooo, kiciuś do mnie też możesz mówić :D W domu mnie rodzice często nazywają "kocur", jakoś tak się utarło w domu... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co wy tacy świeży rześcy o tej porze? :shock::D

cyklopka, Mania , zakochanie - w sumie te same objawy... ;)

Aurora88, Pięknie rysujesz Kochana, bardzo bym tak chciała umiec. Przy takich umiejętnosciach to na samej przyjemności bym nie poprzestała. Może jednak rozwinąc i z tego życ? :105:

Sigrun, Ja nie mogłabym przyjśc do Ciebie na wizytę, bo już na pierwszym spotkaniu mogłybyśmy obalic flaszkę wina... :mrgreen:

Dobranoc, kolorowych snów drogie sówki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, dobranoc :) no tak bywa, że coś nam nie smakuje, myslalam ze masz jakis personalny problem z tym cydrem :mrgreen:

kosmostrada, no właśnie mam zamiar przeistoczyć to w sposób zarabiania ;)

w piątek idę do znajomego, który ma studio gier, jestem tak zestresowana że staram się o tym nie myslec, ale przynajmniej przekonam się, czy coś da się z tymi umiejętnościami zrobić i czy warto

kosmostrada, Sigrun, ja jestem chętna na wspólne terapeutyczne obalanie wina :D Wino lubię bardziej niż cydr!

W ogóle to chłopak siedzi obok przed swoim kompem i już trzy razy mnie pytał, z czego się tak smieję ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, mam z podanym nazwiskiem, więc linka do profilu nie dam, ale mogę jeszcze pokazać dwa rysunki, które bardzo lubię:

1

2

to technika polygon art, rysowanie trójkątami ;) wychodzi mi to moim zdaniem bardzo dobrze, jest relaksująca i lubię rysować ptaszki, bo wtedy się czuję taka utalentowana i w ogóle :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Sigrun, ja jestem chętna na wspólne terapeutyczne obalanie wina Wino lubię bardziej niż cydr!

Ja wino uwielbiam...czerwone wytrawne...najlepiej szczep carmennere... :105:

bonsai, jeszcze sie pocieszysz ;) On ma zawsze takie poczucue humoru...;)

A wiesz...bo ja takie rzeczy to moge jesc na sniadanie obiad i kolacje :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, ja też, kilogramami mogę jeść takie rarytasy. Zawsze czekam na czwartki, bo wtedy świeże smakołyki przywożą. :105:

na_leśnik, imię znamy - Aurora, szkoda, że nie możemy dotrzeć do całości portfolio, ale mnie już ujęły te ptaszki. Czekam jeszcze na orła bielika!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi