Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

filip133, związek z Twoją byłą to było Twoje... nie wiem, szukanie akceptacji może, bo to co ona wyprawiała to... nieważne już! :D

kosmostrada, dla Ciebie wrzucam przykładowy obrazek tego jak rysuję i co rysuję, to jest kwintesencja mnie:

profile_picture_by_villihiiri-d9747l1.png

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ona też może za bardzo szukała akceptacji, bo to za szybko było po tym jak jej były przestał kompletnie się do niej odzywać... No nieważne, to historia której nie da się ogarnąć xD Nie ma co tego rozważać :P

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, ja bym chętnie do Ciebie przychodziła, jakbyś przy okazji mnie karmiła tymi pysznościami, o których zawsze piszesz :3

Terapia przez jedzenie xD

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, fajna ta puchata laska z obrazka! Tzn. chodzi mi o włosy, lubię takie dziewczęta klasyczne. <3

filip133, musisz mieć jednak jakiś dar, ja nigdy nie zostałem nazwany misiakiem przez koleżankę z Pyrlandii. Szacunek!

No nic, niedawno wstałem, oglądam The Simpsons i czasem spoglądam na świat. Świetna mgła jest, można ją ciąć narzędziem ostrym, podręcznym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, co Ty...polowe pacjentow bym pozabijala ;)))

Hehe, mnie pierwszego pewnie :D

Nie...raczej nie. Owszem czasami marudzisz ;) ale znosnie...a ja na pierwszy ogien wzielabym tych co to uja ze swoim zyciem robia a tylko jojczą i jecza jak to im zle

Lieb's oder lass es, alles dazwischendrin gibt's nicht

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, akurat martwą świnią nie zdobędziesz mojego serca, ale jestem pewna, że byśmy znalazły wspólne pole ^^ też lubię gotować :mrgreen:

bonsai, kiciuś, to zasługa cydru ;)

laska z obrazka z puchaczami to jestem ja ;)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, czołem! :) Wszedłem na wątek o masie, bo przecież fantastyczny ze mnie sportowiec, no i nie wiem, co z tym brzuszkiem... :> Ale nie będę pytał, bo nie wypada! :roll:

Aurora88, tak, tak, zatem pij jak najwięcej. <3 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, co Ty...polowe pacjentow bym pozabijala ;)))

Hehe, mnie pierwszego pewnie :D

Nie...raczej nie. Owszem czasami marudzisz ;) ale znosnie...a ja na pierwszy ogien wzielabym tych co to uja ze swoim zyciem robia a tylko jojczą i jecza jak to im zle

No dobrze, ja w sumie coś staram się działać, chodzę na terapię, staram się brać w garść (może czasem mi odbija i głupoty tu piszę... :P), więc coś tam staram się robić pozytywnego ze swoim życiem... :)

bonsai, kiciuś, to zasługa cydru ;)

Ooo, kiciuś do mnie też możesz mówić :D W domu mnie rodzice często nazywają "kocur", jakoś tak się utarło w domu... :P

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale wiele osób nie może się przekonać np. do naleśników z ketchupem, które nałogowo jadam

ogólnie chyba dziwnie jadam... :roll::D

Hehehe, mi się zdarzało jeść naleśniki czy racuchy z czosnkiem... xD Odnośnie dziwnego jadania :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co wy tacy świeży rześcy o tej porze? :shock::D

cyklopka, Mania , zakochanie - w sumie te same objawy... ;)

Aurora88, Pięknie rysujesz Kochana, bardzo bym tak chciała umiec. Przy takich umiejętnosciach to na samej przyjemności bym nie poprzestała. Może jednak rozwinąc i z tego życ? :105:

Sigrun, Ja nie mogłabym przyjśc do Ciebie na wizytę, bo już na pierwszym spotkaniu mogłybyśmy obalic flaszkę wina... :mrgreen:

Dobranoc, kolorowych snów drogie sówki!

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, czołem! :) Wszedłem na wątek o masie, bo przecież fantastyczny ze mnie sportowiec, no i nie wiem, co z tym brzuszkiem... :> Ale nie będę pytał, bo nie wypada!

Bosz...Ty jestes wszedzie i wszystko musisz doczytac :mrgreen:

Aurora88, :mhm:

Lieb's oder lass es, alles dazwischendrin gibt's nicht

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi