Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, no fajne wlasnie te bransolki , bardzo sie ucieszylam . ja ta przyjaciole tutaj poznalam jako druga osobe na forum , pierwszy byl Miro.

Ciekawe jak moje kozaczki beda sie spisywaly , mam z tej samej firmy co Twoje botki.

Pokaz sweterek :uklon::uklon:

Jutro wstapie jak ebde wracala z warsztatow po koraliki i sobie zrobie straszne kolczyki na festiwal grozy :105: akurat wypada mi sie kolo tego sklepu przesiadac :D z jednej tramwajki w druga :D

JERZY62, :( do pozniej Jerzyku :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Łobuzy ;)

WRÓCIŁAM :mrgreen:

Niestety nie dam rady Was nadrobić :roll:

Wypuścili mnie dzisiaj kulturnie ze szpitala po badaniach. Przez te 4 dni zdążyli mnie wkurzyć razy milion, zdązyłam strzelić focha na panią doktor i całą pracownie wideometrii polegającego na tym, że cały wtorek przespałam i noc również, w ogóle się nie odzywałam do nikogo, tylko tyle co musiałam, obiad we wtorek podziubałam, odmówiłam zjedzenia kolacji i śniadania w środę a przez te 22 godziny gdzie byłam do viedoEEG podłączona wypiłam może z pół kubka picia, a wszystko spowodowane tym, ze pani doktor zabroniła mnie odłączać jakbym chciała iść do toalety, tylko mają dać mi basen. Pffff….. niech się wypchają basenem - nie korzystałam :mrgreen: Noc z wczoraj na dzisiaj też miałam zapełnioną atrakcjami w postaci bezsennej nocy - bo se pani doktor wymyśliła badanie po deprywacji snu :evil: jeszcze przyszła do mnie dzisiaj już po badaniu i próbowała mnie podpuścić, bo pyta co mi się śniło :mrgreen: a ja że no nic jak nie spałam całą noc :mrgreen: to była w szoku, że nie śpię i że jestem na tyle wytrzymała, że po badaniu nie padłam spać, bo rzadko się tacy pacjenci zdarzają :mrgreen:

Ogólnie z tego całego mojego pobytu tam wyszły niezłe jajca :hide: lekarka dzisiaj opierdzieliła przez telefon jedną osobę ode mnie z rodziny, stwierdziła, że lek przepisany przez psychiatrę jest mi potrzebny jak umarłemu kadzidło - nie wycofała go, ale powiedziała wprost 'po jaką cholerę ci go włączyli, to nie wiem?' :great:

Jak dawała mi wypis i omawiała wyniki to mi łzy poleciały :oops: pomimo, że wiadomości były chyba dobre (przynajmniej wg niej) i się śmiała, że mnie biedną przeciągneła w stresie, bo nie chciała mi nic powiedzieć wcześniej o wynikach badań pomimo, że pytałam nie raz :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ohh, ale historia ze szpitala... No ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że nie mam zbyt dobrych wspomnień co do podejścia warszawskich pracowników szpitali i ich kompetencji, no może nie wszystkich, ale też miałem trochę nieprzyjemnych sytuacji :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, witaj Kochana! Dobrze, że już jesteś po tych szpitalnych męczarniach i po badaniu. Ważne, że wszystko jest w porządku, a stres powoli ustąpi. Ponoć najtrudniejszymi pacjentami są pracownicy służby zdrowia :mrgreen: bo skrzywienie zawodowe, za dużo wiadomości, itd. itp. Ale podziwiam... wytrzymała jesteś, jeżeli chodzi o ten cholerny basen :mrgreen: Ja bym z głodu nie spała, a gęba wyschłaby mi na wiór bez picia! :mrgreen:

platek rozy , ło taki sweterek :D mięciutki, z akrylu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, z tym, że ja się nie przyznałam, że jestem pielęgniarką. Moja lekarka prowadząca dzisiaj odkryła amerykę w postaci mojego zawodu :lol:

ogólnie temat niejedzenia to osobna historia, bo diagnoza anoreksji, której nie mam i nigdy w życiu nie miałam ciągnie się za mną już długi czas, bo kiedyś jeden lekarz se za dużo ubzdurał i napisał 'anoreksja w wywiadzie' w dokumentacji i tak nawet na dzisiejszym wypisie również mam napisane 'Anoreksja w wywiadzie.' bo pani doktor miała tą dokumentacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie na sucho, bo dopiero niedawno się wybudziłem na porządnie po nocnej imprezie. A wątroba trochę pobolewa. Miałem iść zrobić badania, bo pani psycholog kazała, ale potrzebuję skierowania, a lekarz przyjmuje tylko do 13:00, a ja po tych nockach to nie jestem w stanie o tej porze wstać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, z tym, że ja się nie przyznałam, że jestem pielęgniarką. Moja lekarka prowadząca dzisiaj odkryła amerykę w postaci mojego zawodu :lol:

ogólnie temat niejedzenia to osobna historia, bo diagnoza anoreksji, której nie mam i nigdy w życiu nie miałam ciągnie się za mną już długi czas, bo kiedyś jeden lekarz se za dużo ubzdurał i napisał 'anoreksja w wywiadzie' w dokumentacji i tak nawet na dzisiejszym wypisie również mam napisane 'Anoreksja w wywiadzie.' bo pani doktor miała tą dokumentacje.

Moja mama kilkanaście lat temu miała nerwicę lękową z zespołem jelita drażliwego i ogólnie mało ważyła, zresztą duża nie jest. W szpitalu napisali "anoreksja" mając na myśli brak apetytu. Weszła do sali jakaś doktorka ze studentami i zaczęła walić takie komunały jak to niektórzy do anorektyczek :hide::hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, ja nie przeczę temu, że mam problemy z jedzeniem, z tym, że to nie jest anoreksja. U mnie niejedzenie ma trochę inny wymiar i bardziej kwalifikuje się pod niespecyficzne zaburzenia odżywiania, chociaż nawet z tą diagnozą T. się wstrzymuje jeszcze na razie. Zresztą….to jest dłuuga historia z moją rzekomą anoreksją ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmostrada, spódniczka została doceniona przez niewłaściwe osoby, m.in. Pana wolontariusza, który mógłby być moim dziadkiem :lol: Do tego jest jeszcze student wolontariusz, który już wyczuwam, że będzie za mną paczył... Kto ma szczęście w kartach, ten nie ma w miłości :hide:

I w sumie nie wiem czy trener zostaje do końca tego miesiąca czy następnego, więc na wszelki wypadek mam ochotę się już popłakać 3

mirunia, przemyślałam pomysł z ramką na zdjęcie, jak znajdę taką, co dzieci mogą same ozdabiać, to byśmy ulepili w świetlicy i nie było by wszystko na mnie :oops:

Zajrzę w sobotę do zabawek i upominków w Galerii. I jeszcze buty muszę zapaczyć. Pozazdrościłam paru osobom fajnych sportowo-miejskich, no i martensy na obcasie mi się podarły :cry: Muszę kupić coś w podobnym klimacie :(

Platek rozy, jesteś jedną z najlepiej ubranych koleżanek jakie mam :great:

Drugi raz przechodziłam koło sklepu z koralikami na Krakowskiej, a nie miałam czasu się zagłębić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, Czekałam aż się odezwiesz. Ech trochę to inaczej wyglądało, niż się nastawiłaś - samo życie... :bezradny: Ale grunt, że masz to już za sobą.

Ja nawet jakbym chciała złapac focha, to nie dałabym rady bez sikania...( chocby z nerwów) :D . Dzielna jesteś!

Czyli wiesz już co Ci dolega?

cyklopka, I jak tam, włożyłaś dziś spódniczkę? Pokusiłaś pana trenera? ;)

Sigrun, Niedługo chyba w domku powinniście byc, jak sobie policzyłam za godzinkę?

mirunia, Ale fajny sweterek, taki przypominający wakacje... :105:

Wróciłam, zmęczona jestem, ale taka szczęśliwa, że jutro piątek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, hue hue, no nie było pana blondyna, a ja jak głupia cały dzień w spódniczce ;) A dzieci z zerówki się tulały do spódniczki. Z kursu tańca wracałam w spodenkach do tańca pod spódniczką, aby wilka nie dostać :P

Będę płakać! Będę! Nawet dzisiaj, jak pogram na gitarze, pogimnastykuję się, spakuję, nauczę na sprawdzian z chemii analitycznej, popłaczę i obejrzę Futuramę. Mało czasu na płakanie ale będę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi