Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Zosia_89, filip133, dziękuję Wam bardzo. Jakoś tak raźniej, kiedy czuje się empatię wirtualnych, nowych znajomych ;) Muszę zaakceptować nową sytuację - w końcu śmierć nie jest końcem istnienia. Czuję opiekę i obecność Kochanej Osoby. I wiem, że tam na chmurce Jej lepiej, bo nic już nie boli. I choć nie ma już ciała to ogrom miłości jaki mi dała, wciąż żyje. W moim i w Jej sercu.

A tymczasem dobrej nocki wszystkim ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, i tak nie mogłam spać, bo w niedzielę spałam po południu, poza tym zmieniłam się w wilka.

kosmostrada, ja jak co tydzień lekko podziębiona.

Dzisiaj w nocy odsypiałam, ale mnie sąsiadka z wiertarą obudziła. Ona sama dobrze wie, że źle zorganizowała remont, więc już nawet nam się na oczy nie pokazuje. W szkole też się tłuką, więc dalej uważam, że to zmowa właścicieli mieszkań i budynków przeciwko mnie.

Lecę do pracy :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Ja dziś już spokojnie sobie pracuję, mam sryliard papierzysk do przejrzenia.

Rano terapia, ryneczek, kupiłam zapas warzyw i 2 ogromne piękne prawdziwki tzw. królewskie ( co zrobić, jak sama zebrać nie mam jak).

Kawsko piję, ale niewiele pomaga, bo nie spałam dobrze w nocy, strasznie kaszlałam. Pogoda u mnie na ból głowy, leje, potem wychodzi słońce, potem chmury. No cóż jesień... Ale i tak wskoczyłam w sukienczynę pod swetrzysko, tylko w nogi trochę ciągnie w balerinach.

Aurora88, Kochana, udało Ci się rozkręcić? Mam nadzieje, że masz chwilową zniżkę formy, którą pozostaje tylko przetrwać. Nie masz teraz na terapii jakiś ciężkich tematów, bo też czasami odchorowujemy i to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieje, ze dzień Wam jakoś zleciał. Ja w pracy do 13 miałam nasilenie smutku, ale później jakoś odbilo na szczęście.

Idę do mojej psycholożki, długo się z nią nie widziałam. Straciłam terapeutyczne zawzięcie, ona zdaje mi się nieefektywna albo ja niereformowalna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, powiedziałam koleżankom w pracy, że jest wiercone w każdym budynku, w którym przebywam. Śmiały się :bezradny:

kosmostrada, ja sobie wzięłam dopalacza na suchy nerwowy kaszel.

Wróciłam trochę wcześniej, wrzucę zdjęcia księżyca, a potem może się w końcu wezmę za plan stażu, co by nie było problemów. Ach, no i jeszcze sprawdzian z farmakologii w niedzielę.

woowoo, czasem po przerwie coś rusza. Ogólnie dzień dzisiaj ładny, nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj jak spokojnie tu dzisiaj...

Właśnie pożarliśmy placki ziemniaczano cukiniowe z fetą ( wreszcie zrobiłam, mniam :105: ) i wybieram się po puszkę dla psa, bo biedak dziś na twarogu z żółtkiem.

Nie chce mi się, zmęczona jestem i niewyspana, ale co zrobic, monsz wrócił do pracy, młody wychodzi na trening. Wkurza mnie to, bo to oni upierali się przy futrzaku, mi jeden w życiu absolutnie wystarczył.

O tyle dobrze wyjśc z domu, że u mnie na dole też wiercą :shock: , jakaś plaga, czy co?

No dobra jeszcze kawka przed wyjściem na speeda...

cyklopka, sama nie wiem co na ten kaszel wziąc, bo raz jest mokry, raz suchy... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ja sie melduje :********* witajcie :)

kosmostrada :******** u mnie tez dzis placuszki tylko ze zeszpinakiem :) ale ziemniacZane;) Pysznosci.

Na noc ja bralam neoazarine badz thiocodin na suchy kaszel.

cyklopka, :********* widzialam ksiezyc :) i polubilam :mrgreen:

mirunia, :********* mnie tez zimno , niby grzeja kaloryfery takie letnie ale ja marzne..

Dzis mnie boli glowa i nie spie ostatnio wcale bo w nocy przezywam

a) paskuda zlosliwego gdyz termin sie zbliza pojscia do szpitala i wycinania go , w dodatku cos ostatnio kolor zmienil i niepokoje sie coraz wieej.

b) moje finanse

c) warsztaty i prace i nowe znajomosci

Wszystko to w nocy mnie przytlacza i nie spie tylko rozmyslam.

W dodatku gdy zasnelam nad ranem , snilo mi sie ze zombiaki opanowaly swiat i nie moglam sie wydostac z takiego zamku ktory zwiedzalam :hide: Zgubilam sie w nim i jak znalazlam faceta ktory znal droge do wyjscia to go zastrzelila jakas wredna kobieta. Obudzilam sie ale z zamku dalej nie wyszlam :>

Jak tak nie pospie jeszcze kilka nocy to sama bede jak taka zombiaczka.

Macie pozdrowionka od Ani Jasaw!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się zmieniłam z wilka z powrotem w człowieka :angel:

Wzięłam sobie cukierka na gardło, muszę wydrukować program stażu, nawet mi się nie chce gotowca rypnąć, znajoma blogerka poprosiła o podesłanie pomysłu na tekst o samotności, myślę, że mogła bym jej coś napisać z perspektywy mojej choroby, bo to może być coś nowego dla niej, sądzę :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

b]cyklopka[/b], Nie wiem, może specjalnie dla Ciebie założę konto na fejsie... ;)

Piękne foty i księżyc piękny, magiczny, żal że go w realu nie widziałam...

platek rozy, Witaj Kochana*****, ale Ty masz sny... :shock: Psycholog znający się na snach, szybciutko by ci to zinterpretował. A ja mówię tak - zombiaki - niebezpieczeństwo ale nieprawdziwe, czyli lęki, Ty w zamku ( pozornym schronieniu) niby poza niebezpieczeństwem, ale uwięziona i zagubiona!, mężczyzna ( animus) ten wojownik, ta siła w Tobie, zna drogę, jest ona zewnątrz, wyjście z pozornie bezpiecznego zamku ( czyli do zombiaków, aby się z nimi zmierzyc), ale "kobieta" go zabija, czyli druga siła w tobie chce go nie dopuścic do głosu i w zamku Cię zostawic. Jak Ci się podoba moja interpretacja? ;) ( to tak na podstawie "biegnącej z wilkami")

Platuś idź do zombiaków, załatwisz je!!! :D

Dzięki za pozdrowienia od Ani, uściskaj ją ode mnie!!!

mirunia,***** Swieżutka botwinka... :105: Może jesteś osłabiona po tych sensacjach z gardłem i dlatego Ci zimno?

bonsai, Ja widocznie też jestem jak Cyklopka wilkołakiem, bo bardzo lubię Księżyc, daje mi siłę... A może my kobiety jesteśmy bardziej z nim związane?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wieczorem ;)

cyklopka, zajebiaszczo Ci te zdjęcia wyszły :great:

platek rozy, Ty chociaż masz pewny termin przyjęcia, a ja mogę z dnia na dzień usłyszeć, że zapraszają mnie do stolicy i będzie pakowanie się i załatwianie zastępstwa w pracy na wariata :? eh…a tak bym sobie już od wczoraj grzecznie leżała w szpitalu :roll: i w ogóle przez ten szpital wszystkie moje plany stoją w miejscu… nie lubię takiej bezczynności :bezradny:

mirunia, mi też w domu jest zimno, niby mam 22 stopnie, a jakoś odczuwam jakby było z 5 mniej :lol:

w ramach ocieplenia atmosfery palę wosk o zapachu mandarynki z żurawiną :105:

A ja dzisiaj po drodze do biblioteki zahaczyłam o Empik i nabyłam drogą kupna takie oto coś:

kolorowy-trening-antystresowy-fantazyjne-esy-floresy-b-iext28724925.jpg:mrgreen:

I teraz dylemat: czytać książkę czy kolorować :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi