Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Właśnie wróciłam z pogotowia okulistycznego, mały wypadek z okiem... ale wszystko jest w porządku, żadnego urazu nie ma, mogę czytać internety ;)

taki przystojny chłopak mi zaglądał głęboko w oko, udało mi się nie dostać ataku paniki ;-) Oczywiście jak wcześniej przywaliłam okiem w wieszak to atak był.

Davin, topinambuuuur, jakie zazdro!!!! też chcę!!!!

Zosia_89, masz jakieś alergie?

acherontia-styx, też zawsze uważałam że jak komuś zależy to pracę znajdzie i praca będzie. Ale np. ja jestem jakaś upośledzona pod tym względem i ten aspekt życia mnie totalnie przerasta... :roll:

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, Nie znosze się pakowac, pierwsza wersja z reguły prowadzi do założenia, że będę potrzebowała tragarzy... ;) I zawsze mam wrażenie, że czegoś zapomniałam. Z reguły połowy spakowanych rzeczy nie używam, ale mam na wszelki wypadek. Chociaż szpilek chyba nie musisz pakowac. :mrgreen:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to dziś za dzień - purpurowy stłuczka, aurorka dziubnęła się w oko...Ale dobrze, że wszyscy zdrowi i cali.

Aurora88, Sigrun, podłączam się do ocznych głupich wypadków - ja nachylając się nad juką, żeby ją podlac nadziałam się na ten ostry koniec liścia... :hide: Mam uszkodzone oko na zawsze.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, a to mój chłopak musi być brzydki, żebym ja mogła tak pisać? :D

acherontia-styx, haha, no to mogłam na Ciebie trafić :D

Gratuluję wszystkim pozostałym ofiarom rezolutnego obchodzenia się z narządem wzroku xD

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, aaaaaa! Ale ja nie panikowałam bo przystojniak, tylko panikuję przy badaniach, jak tak muszę siedzieć sztywno i ktoś mi gdzieś dłubie. Kiedyś dostałam ataku paniki na fotelu dentystycznym.

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Clarie888, cześć :papa:Purpurowy, elo a ten wóz masz ubezpieczony?

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, filip133, na szczęscie nie nalezy do grupki nielubianych ;) nie bywam Filipie na spamowej wcale dziś zajrzałam.

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, tak mi się wydawało że nie bywasz, dlatego się zdziwiłem... :)

Davin, mnie Ona lubi akurat :D

Clarie888, na pewno jest to ciężkie... Heh pamiętam jak byłem w szpitalu psychiatrycznym w Ząbkach i tam było dwóch chłopaków po manii...

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi