Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, co zes nawyrabial z maluszkiem? :shock:

Jestem wyposzczony pod względem relacji damsko-męskich, zapragnąłem bliskości z dziewczyną, ale byłem zbyt gwałtowny. A na poważnie to jechałem sobie na drodze były roboty drogowe i po bokach drogi słupki poustawiane, no i patrzyłem żeby o słupek nie zaczepić, a przede mną dziewczyna zahamowała, w ostatniej chwili ją zauważyłem i pizdut.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej!

Właśnie wróciłam z pogotowia okulistycznego, mały wypadek z okiem... ale wszystko jest w porządku, żadnego urazu nie ma, mogę czytać internety ;)

taki przystojny chłopak mi zaglądał głęboko w oko, udało mi się nie dostać ataku paniki ;-) Oczywiście jak wcześniej przywaliłam okiem w wieszak to atak był.

Davin, topinambuuuur, jakie zazdro!!!! też chcę!!!!

Zosia_89, masz jakieś alergie?

acherontia-styx, też zawsze uważałam że jak komuś zależy to pracę znajdzie i praca będzie. Ale np. ja jestem jakaś upośledzona pod tym względem i ten aspekt życia mnie totalnie przerasta... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, Nie znosze się pakowac, pierwsza wersja z reguły prowadzi do założenia, że będę potrzebowała tragarzy... ;) I zawsze mam wrażenie, że czegoś zapomniałam. Z reguły połowy spakowanych rzeczy nie używam, ale mam na wszelki wypadek. Chociaż szpilek chyba nie musisz pakowac. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, Aurora88, to zapraszam do mnie 8) w końcu pracuję na okulistyce 8)

a Aurora88 to już w ogóle ma blisko bo w tym samym mieście mieszka gdzie pracuję ;)

kosmostrada, no szpilek nie. Ale kobieca logika: jadę na jedną noc. W środę o 14 powinnam być już w domu. Wydumałam sobie, że z racji tego, że idę jeszcze przed wyjazdem do pracy to założę trampki rano, no ale że na środę wymyśliłam sobie inny outfit, do którego trampki mi nie pasują to i tak muszę spakować baletki 8) jedna noc, a ja 2 pary butów będę targać :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to dziś za dzień - purpurowy stłuczka, aurorka dziubnęła się w oko...Ale dobrze, że wszyscy zdrowi i cali.

Aurora88, Sigrun, podłączam się do ocznych głupich wypadków - ja nachylając się nad juką, żeby ją podlac nadziałam się na ten ostry koniec liścia... :hide: Mam uszkodzone oko na zawsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie kiedyś w pracy psiknęłam środkiem dezynfekcyjnym do oka 8) taka zdolna jestem 8) co najlepsze wcale pompki nie miałam skierowanej w stronę twarzy, tylko wręcz przeciwnie. jak to do oka doleciało - do dzisiaj nie wiem, ale wiem, że fajnie nie było :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, a to mój chłopak musi być brzydki, żebym ja mogła tak pisać? :D

No to co obcym przystojniakiem się przejmujesz! xD Trzeba było pobajerować to i pan byłby zadowolony i chłopak zazdrosny. :mrgreen:

acherontia-styx, Aurora88, to ja już czekam na zlot z Wami! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi