Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

I ja też niedawno wróciłam z łowów na buty. Byłam w galerii, zwiedziłam dwa duże salony i ....wielka figa! Nie ma zwykłych półbutów, są tylko botki typu sztyblety, bo taki trend obuwniczy, więc przymierzyłam 2 pary, które mi się jako tako podobały. Jedne z zameczkiem na pięcie, ale to bardzo niewygodne rozwiązanie i nie praktyczne, a drugie botki z szerokimi gumami na kostkach... i też niewygodnie się je wkłada, trzeba z łyżką. Ale te były chyba najlepsze, ładny granat, gładziutkie, bez żadnych udziwnień i ozdób - takie do wszystkiego. Cena tych botków 100-120zeta, więc jeszcze do przeżycia, bo te droższe Lasockiego, to omijałam z daleka, ceny kosmiczne. Chociaż wzięłam jedne do ręki i wydawały mi się ciężkie i sztywne... nie na moje nogi. :bezradny:

kosmostrada, oj, cieszę się, że zrobiłaś sobie frajdę tym wyjściem tu i tam! A kawka z pianką we własnym towarzystwie, to jest to, co lubię! :great: Można sobie spokojnie posiedzieć, poobserwować ludzi, porozmyślać i dopieścić podniebienie.

ja tu jestem głównym drapieżcą :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Też Ci się udało nogę wystawic! :great:

Bardzo lubię sztyblety, to jedne z moich ulubionych butów, tak ja bikersy. Pięknie do rurek wyglądają. Ja mam zamszowe zielone, da się je wsunąc bez łyżki.

Zosia_89, No w ogóle mi się należało przypomniec sobie, jak miło jest we własnym towarzystwie... ;)

U mnie się rozpadało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, nie dam rady przekopać całej spamowej od przedwczoraj :hide:

1) Wyrzucili panią od chemii, jest pan od chemii. Jest mądry i wesoły, ale za kobrę nie rozumie, że myśmy nie robili wszystkiego co jest w programie napisane i pytał nas o różne rzeczy a my o tak :105: :105:

2) Przyjechali kuzyni zza granicy i chcą wyciągnąć mnie na koncert, w zasadzie się zaraz powinnam zbierać. Tak mi się nie chce, że ja pierniczę. Ledwie z zajęć wróciłam. Terapeutka nie będzie zadowolona :P Nie jestem asertywna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahoj wszystkim!!! ^^

Davin, siedzisz z browarkami? :D

Zosia_89, bonsai, czeeeeść! co robicie? ^^

Ej słuchajcie (znowu jestem troszkę pijana), czuję się jak Phoebe z Przyjaciół która była wychowywana jako sierota i mając lat prawie 30 poznała swoją matkę, ojca, zyskała brata i w ogóle.

Dzisiaj z tatą i bratem odwiedziliśmy mojego wuja, był tam też mój kuzyn z rodziną, którego nigdy nie widziałam, mieliśmy piękny obiad, razem siedzieliśmy, rozmawialiśmy, potem sobie piliśmy winko.

Było cudownie, poczułam się tak wspaniale siedząc z ludźmi którzy niby są obcy, ale są rodziną, byli tacy mili i nietoksyczni, zupełnie jak nie rodzina :D Nikt nikogo nie osądzał, nie krytykował, polubili mnie i chcą ze mną utrzymywać kontakt! Czuję się niesamowicie, aż chce mi się płakać. Mam rodzinę! :) I mój tata był taki uśmiechnięty ciągle i nawet brat (też ma z. lękowe) się trochę ożywił i włączył w rozmowę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, wczoraj i dzisiaj. Jest weekend. Plus mi starczą jakieś 3 jednostki alkoholu (czyli 1.5 piwa albo 3 kieliszki wina) żeby się wstawić, więc to idzie szybko :)

Davin, teraz się ogarniam szybko bo mnie czeka wieczór z chłopakiem (wole byc trzezwa ;-)). Ale opowiadaj, co przezyles? Podziel sie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, zyskałem "rodzinę" w ciężkim momencie. Po długiej nierozmowie z ojcem poznałem jego kobietę i jej rodzine. W rodzinie od mamy strony zawsze byłem tym najgorszym i byłem wtedy kiedy ktoś coś potrzebował a ojciec rodziny można powiedzieć że nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, dokładnie :D wiele mi nie trzeba ^^

Davin, no to pewnie rozumiesz, ja do tej pory też miałam do czynienia z rodziną od strony matki, a ona jest właśnie bardzo toksyczna. Niby siedzisz z nimi i jest fajnie, ale wbijają takie małe szpileczki wskutek czego czujesz się jak bezwartościowe g***.... a tutaj poznałam rodzinę od strony ojca... i bardzo pozytywnie było :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi