Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

WinterTea, nie mogłem, gdyż jechałem samochodem. A jak wracałem, to przekraczałem takie bajora (oberwanie chmury było przecież dziś w W-wie!), że o suszy mowy być już nie może. Za to powiedzenie "rosną jak grzyby po deszczu" jest zgodne z prawdą, serio serio. No nic, nie ma co teoretyzować, trzeba spiąć poślady i udać się w knieje, a nie tak przed tym monitorkiem marudzić jeno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A propos szali, zakochałam się w mega szalu ( wyjściowy kocyk, marzenie... :105: ) i chcę w wolnej chwili kupic materiał i dac do obszycia. Tylko muszę znależc źródło ładnej cienkiej wełny...

O taki mniej więcej:

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/akcesoria/szale-i-apaszki/kaszmirowa-apaszka-c271013p2814589.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, To Ci odpisałam... Sam ocenisz, czy odpowiedź jest zadowalająca, czy też wolałbyś dać mi w dupsko.

bonsai, Nie wiem na jakiej urzędujesz dzielnicy, ale na Mokotowie burza przeszła bokiem, a szkoda, bo burza zawsze mile widziana. :)

Coś tam padało... Ale dla mnie oberwanie chmury było wtedy, gdy parę lat temu deszcz pozalewał stacje metra.

Ja mam najlepszy atlas grzybów z biedronki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, nie bądź taki nieśmiały. Tu jest jak w życiu, wchodzisz, wychodzisz, wchodzisz, wychodzisz. I wszyscy są zadowoleni (albo nie :( ).

WinterTea, ja się raczej tak przemieszczam, to tu, to tam. Złapało mnie na północy, chmury były bardzo nisko, zrobiło się niemal czarno, wycieraczki ledwo dawały radę, a ja rozpływałem się w zachwycie nad aurą.

Sigrun, przyznam, że zbieram tylko wybrane rodzaje grzybów. :) Tak mnie dziadek nauczył i już tak zostało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy[/b], hejo :D Dawno Cię chyba nie widziałem :) Oh buziak, zawstydzę się... :D

bonsai, zawsze byłem nieśmiały... ;) Staram się z tym walczyć od jakiegoś czasu. Paradoksalnie - zawsze byłem nieśmiały, a zawsze lubiłem trochę zboczone poczucie humoru... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kochana piękną i dobrą zupkę zrobiłaś! Brawo, tak trzymaj!

acherontia-styx, Tym moździerzem to możnaby z łatwością łeb komuś rozkruszyc... ;)

A lampki piękne, po zdjęciu normalnie oszalałam, mam już sryliard pomysłów, gdzieby je umieścic.

bonsai, Też zbieram grzyby nauczone w dzieciństwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jej... Jak ja uwielbiam zakupy !!!!!!!!

No i w koncu m.in. kupilismy to:

gj4ecrtyqws3_t.jpg

Witajcie łobuzy ;)

Też jestem na kupnie tego bytu. Będę miała chwilę to zajdę na AGD.

platek rozy, ja ostatnio jakoś jednego papierosika dziennie. Na rozluźnienie w sensie ogólnym i jelitowym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, taka jedna sytuacja wynikla i mnie rozwalila , musze wstac tylko nie wiem kiedy.

Widze wlasnie ze tez dolinujesz . Ja mam strasznie niestabilny nastroj , cos sie wydarzy i ja juz wpadam w doline i dramaty przezywam :hide:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi