Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Sigrun, jak się coś uwielbia, to i człowiek chętnie nauki pobiera, i rozwija się systematycznie. :>

I w ten oto sposób daleko odeszliśmy od pierwotnego tematu grzybów wrześniowych. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, zapisałem się dziś do urzędu pracy... :P Przeglądałem w weekend oferty pracy w mojej okolicy, ale ciągle mam myśli że ja się na razie nie nadaję do pracy takiej jak są zwykle w ogłoszeniach, ciężko żebym dał sobie radę... Po tych lekach długo śpię, muszę sypiać ponad 9 godzin, mam problemy z koncentracją... Może jeszcze trochę czasu i zacznę sobie lepiej radzić, to siądę do szukania pracy poważniej, mam nadzieje :D

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, co racja to racja 8)

Grzyby musza byc bo ja musze miec z czego uszka robic na swieta, sosy grzybowe i zupy no i koniecznie grzybki do sloiczka:)

A tak btw... Uwielbiam samo zbieranie grzybow :) szkoda tylko ze tyle wstretnych krzyzakow mozna spotkac miedzy drzewami :hide:

Lieb's oder lass es, alles dazwischendrin gibt's nicht

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, szkoda tylko że teraz znowu muszę mieć taki "zastój" w życiu i czas sobie leci, a ja znowu taki nieogarnięty i nie robię za wiele pożytecznego... ;) Eh trudno, trzeba sobie jakoś radzić

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, za dużo tego miałem... ;) Ekstremalnych rzeczy... Typu rok urlopu dziekańskiego z uczelni z powodu silnego epizodu depresji, pobyty w szpitalu psychiatrycznym... No ale to przeszłość, nie warto nad tym rozmyślać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WinterTea, e tam ciemnej strony, już trzeci dzień z rzędu mam dobry nastrój i samopoczucie :D Może mi przez te problemy ze zdrowiem za bardzo w nawyk weszło sprawianie negatywnego wrażenia... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahoj! Ale naspamowaliście!!!

Sigrun, No, takie trailery są ostatnio bardzo modne. O, tu mojego idola terapeuty, w którym się podkochiwałam :105:

filip133, jak się masz? :)

Byłam u terapeutki, ona zawsze coś nowego wymyśli. Ale nie mam chwilowo ochoty z nią gadać. To jakiś rodzaj oporu? Po prostu mi się nie chce rozmawiać.

Zrobiłam sobie na miły wieczór czekoladę gorącą, lody bananowe i ukroiłam wczorajszą szarlotkę. Ale mi słodko!

3217903_WP_000134.jpg

(tak się chwalę, podbijam sobie samoocenę tymi fotkami, mam nadzieję że rozumiecie :mrgreen: )

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, heeeej :D A raczej pozytywnie dziś, trzeci dzień z rzędu już... :) Tylko z rana wstawałem do urzędu pracy, to trochę bardziej sennie dziś niż zwykle.. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi