Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, a z jakimi znakami nie zbliżyłaś się?

Czy to ważne? Nigdy nie pytam się o to, jak kogoś poznaję, więc nie ma to znaczenia. Wychodzi to z reguły, gdy znajomosc trwa i wiadomo co w trawie piszczy, to tym bardziej nie ma znaczenia.

A w necie zawiązują się znajomości, które w realu nie miałyby racji bytu, dane osoby nie miałyby możliwości nawet się spotkac ( za to też lubię forum ;) ), więc sprawa znaku zodiaku w ogóle jest najmniej istotna, może byc tylko tematem do pogadania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, szkoła, ale sześciolatki też są i w ogóle.

Ogólnie nie pojmuję ludzi pracujących w szkole 20 lat, mnie po dwóch dniach łeb boli.

Chyba będę musiała o jakieś dodatkowe lekarstwo poprosić, bo cały czas tylko w domu wiadomości w TV, a nawet na Fejsbuku w telefonie tylko artykuły o emigrantach w pociągach, obozach itd. I albo się będzie pomagać jednym ludziom kosztem drugich, albo się zaczną zamieszki. No to się boję. A matka ma Tranxene i się nie boi, chociaż ona to bardziej Ruskich.

I tak w kółko.

Dzisiaj jeszcze przejrzę materiały na jutro, a potem mam film. "Płynące wieżowce", bo jeszcze nie widziałam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, mówisz - a co tam, wyjdę z szafy, ujawnię się! :D

A bonsai nie chce powiedziec... :( A nie wydaje mi się żeby jakikolwiek znak miał złą reputację... ;)

cyklopka, Kochana dlatego Cię podziwiam, bo mnie wejście do szkoły podczas przerwy doprowadza do herzklekotu. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, ja niestety wieczorami się nakręcam, że powinnam coś jeszcze zrobić.

kosmostrada, ja siebie też podziwiam, albo przynajmniej pytam, co ja tu robię. Chcę do apteki. A najbardziej to siedzieć w domu i grać w grę. No szkoda mi gier, bo dużo już w nich zdobyłam i postaci nie zostawię tak o. I obiecałam innym graczom, że coś razem porobimy. Teraz w ogóle unikam kompa jak ognia, bo boję się zasiedzieć jak również wydaje mi się, że powinnam się przygotować przed następnym dniem do pracy.

acherontia-styx, ach, no ja mam tylko 100 podopiecznych. Uczę się 3-4 imion osób dziennie.

Nikt mi nie poradzi, co z tą wojną? Zbroić się, czy brać więcej leków?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, nie no ja mówiłam o Tobie, że się ujawniłaś... :lol: Ja już dawno powiedziałam o swoich byczych różkach. Ach to pisanie, intonacji nie pokazuje...

cyklopka, Ja o wojnie nie myślę, nie mam na to wpływu, choc przejmuję się ludźmi dotkniętymi wojną i bardzo im współczuję. Nawet dzisiaj byłam na wernisażu, gdzie były zdjęcia z Syrii i Palestyny.

Więc Kochana nic Ci nie podpowiem. :bezradny:

Skończyłam książkę i ciut się zasiedziałam. Dobrej nocy wszystkim!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi