Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Raportuję na bieżąco - u mnie pogrzmiało i chlusnęło! Od razu temperatura spadła, zajrzałam do prognozy, że ma byc od jutra już normalnie, czyli lekko ponad 20. :yeah:

Wracałam w pierwszych kroplach deszczu, byłam w lumpku i pierwszy raz od dawna wyszłam z trzema rzeczami - spódniczka safari do kolanka z esprita, kremowa letnia torebka i apaszka burberry. Komplet kolorystyczny.

Jedziemy na pierogi, deszcz nam planów nie popsuje, o!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, zazdrość mnie zżera po Twoim wpisie. Ja już się słaniam, nawet obiadowa rybka nie spowodowała uśmiechu na mej oddanej facjacie. Większą radość miałem podczas jej przygotowywania. Gdy jest tak gorąco, to nawet paszczy się nie chce otwierać, kurna.

:papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie zapowiadalo sie na burze i dupa z tego. Slonce zaszlo wiec zjadlam lekki obiadek i ide odebrac zamowiona ksiazke z biblioteki oraz oddac te przeczytane.

kosmostrada, zrob focie cudnosci lumpkowych :uklon::uklon::uklon:

Ochlodzenia zazdraszczam :105:

mirunia a u nas kiedy ochlodzenie? :why::why::why:

Ja wrociwszy do domu od Madzi , padlam i usnelam na 15 minut :shock::shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, :****** Kochana, u mnie nie zapowiadają żadnych burz, deszczyków.... jeno skwar, posucha i nic tylko przenieść się do piwnicy. :why::why::why:

Południowo-wschodnie i centralne tereny Polski to sahara jeszcze ponad tydzień! Oby ich prognozy dunder świsnął :hide::hide::hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, a co nie masz ptasszka? :shock::shock::shock:

mirunia, ja u mnie rez nie licze na burze :******** bedziemy niczym na saharze :shock::bezradny::bezradny::bezradny: gdzies te burze u nas zaczopowalo czy jak ? :why:

cyklopka, a ja mialam cwiczyc ale gdzie tam , zlopie wode , przyszlamz biblioteki i jestem mokrusienka.

Dobrze ze slonce chociaz przydymione i mej glowy nie palilo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, ja ma m postanowienie zacząć trenować, ale dopiero za rok :papa:

detektywmonk, nibylis? Super :great:

A młode lisa w gwarze myśliwskiej nazywają się niedoliski <3

Ja dzisiaj odespałam, pierdoły mi się śniły, zjadłam obiad, oczywiście foch, że nie powiedziałam, że zupa dobra, bo była mocno średnia, dzisiaj nie wychodzę, zaraz odpalam kawę, sprzątnę chociaż jedną półkę i wracam do grania :hide:

Chyba prawdziwe lisy,to te z rodzaju Vulpes.Jak lis rudy,lis stepowy,lis bengalski,lis tybetański.Czyli ze Starego Świata :smile: te z Ameryki,to nie są z gatunku Vulpes.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, mam, oczywiście, że mam! Tylko, jako młody chłopiec, stoję przed dylematem określenia, z czym mam do czynienia... Ni to struś, ni koliber!

Chyba jakoś chłodniej się zrobiło, heh. Albo po prostu mam gorączkę i dziwne stany. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeno skwar, posucha i nic tylko przenieść się do piwnicy.

właśnie spędziłam w piwnicy kilka godzin, bo zamknęłam klucze w środku :mrgreen: najpierw próbowałam wyłamać kłódkę spinkami (na internecie to takie łatwe), ostatecznie wezwałam chłopaka i "wyłowił" klucze za pomocą specjalnie skonstruowanego kija z haczykiem na końcu :mrgreen: nad drzwiami była spora szpara. mój bohater, wiecznie mnie ratuje :mrgreen: ale przygoda! a ślusarz chciał 80 zł...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

detektywmonk, tak, myślę, że chcieli sprostować, że one nie są z rodziny lisów, tylko są podobne.

Ja nie mogę z tym kolesiem, co przylazł do fanklubu i nam mówi, jacy jesteśmy beznadziejni :roll: Jednak cham chamem na wieki wieków amen.

Ale mówię, przegrzanie synaps.

Otwieram piwo :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi