Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Jak tu dziś spokojnie...

ja wróciłam z rosska, wyskoczyłam po ręczniki papierowe, a tak naprawdę był to pretekst żeby nogę z domu wystawić. Wychodzić się nie chce taka okropna pogoda.

Piję herbatkę, zagryzam gorzką czekoladą. Kombinuję skąd by tu wziąć kasę, bo wypatrzyłam w h&mie super bluzę (oczywiście w moim ulubionym kąciku w dziale męskim). Koleżanka podliczyła książki do szkoły dla naszych dzieci - jedyne 450 zeta. :hide: A mamusia tak bardzo chce coś sobie wreszcie kupić ... :why:

Chyba jutro nici z moich planów jarmarkowych, bo okazuje się, że muszę zajrzeć do pracy. :(

Co porabiacie wieczornie?

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne, że nie muszę nadrabiać paru stron na spamowej :shock:

A ja byłem na tym rowerze, w sumie to nic ciekawego.

450zł za książki :shock: Dobrze, że materiały na studia są tańsze, a resztę można dostać w czytelni/bibliotece :P Chociaż sam dojazd, obiady i cała reszta... Jakby to podsumować to wyjdzie drożej... A ile stresu :why: Jeszcze przedwczoraj chyba mi się egzamin śnił, chociaż mam wszystko zdane...

Od paru dni czasami pobolewa mnie miejsce gdzie powinna być ósemka (ząbek) . W tamtym roku miałem zdjęcie rentgenowskie, kiedy nic mnie nie bolało, ale ruszały mi się jedynki (ząbki są, ale schowane jeszcze), miałem zadzwonić do chirurga, dzwoniłem, nie odbierał, no to sprawa poszła w zapomnienie....

Aaa no i mój pokój: (w sumie to cześć, tam gdzie zielona farba, wiadomo, że zdjęcie nie odda w pełni rzeczywistości, można sobie jeszcze roślinki pooglądać, to również tylko ich cześć)

"Zawsze warto być człowiekiem,

Choć tak łatwo zejść na psy..."

Fluoxetinum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

high, jak ladnie :great::great::brawo::brawo: ille masz cwietow :105::105: a kolor taki soczysty :)

kosmostrada, ja tez bym sobie cos kupila ot tak zeby sobie nastroj poprawic.

Poki co jednak mi zle ze nie psozlam na shokolade :why::why::why:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i pomyśleć że mój wujek i prababcia bujają w obłokach-nie dali się zjeść krętłom

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

high, piękny kolor, faktycznie soczysty taki zielony, aż chce się żyć!

kosmostrada, ja bym chętnie wzięła pogodę od Ciebie, tak mi dzisiaj brakuje burzy, jest zimno i wietrznie, ale burza byłaby pięknym zwieńczeniem mojego nastroju.

platek rozy, nie dało rady na shokoladę to zrób sobie jakąś inną przyjemność ;-) Ja już się czuję odrobinę lepiej, dzisiaj miałam taką dobijającą sesję, chyba jestem na jakimś progu, że bardzo trudno robić dalsze kroki. Wiem że trzeba, ale czuję że nie mam sił... w każdym razie cały dzień zajmowałam się swoim wewnętrznym dzieckiem - pofarbowałam sobie włosy, kupiłam kolorowanki i oglądałam Bridget Jones. I pomogło, bo teraz sprzątam! :)

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

high, Ojej ile kwiatków, ptaszki mają piękny widok, prawie dżungla ;) . Masz nawet łosie rogi, a to podobno wymagająca roślinka .

A kolor masz niezwykły, chyba miałabym wrażenie że leżę po uszy w mchu... :105:

platek rozy, Kochana moja, no wiedziałam, że tak będzie... :( No trudno, nie poszłaś, tak się złożyło... Będzie następny raz, przynajmniej na dłużej.

nieboszczyk, ale w sensie że jak bujają w obłokach?

A ja wróciłam ze spaceru z futrzakiem, koniec lipca a ja w kaloszach i grubej bluzie. :roll:

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, ale w sensie że jak bujają w obłokach?

niczym żydzi po opuszczeniu Auschwitz

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w prawej ósemce przepchnęli gutaperkę poza wierzchołek i ciągle boli szczęka obecnie lecze lewą ósemke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, no łosie rogi są u mnie 5 lat :) Liście mają po 60cm. Doczekałem się nawet zarodników. Mam też inne paprociowate w tym Dawalię, ciekawa jest. Do tego różne gatunki Hoi, i inne roślinki :) Cześć jest jeszcze na balkonie :D

Ostatnio oddałem większy egzemplarz palmy koralowej, niestety zabrakło miejsca.

platek rozy, Aurora88, jetodik, dzięki :D:D

Fluoxetinum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

high, Gratuluję ręki do roślinek! Hoje są piękne i ładnie pachną, miałam w moim rodzinnym domu. Czy masz już taką dawalię, że Ci kłączami obrosła doniczkę? Widziałam to tylko na zdjęciach, niesamowite.

Kiedyś miałam masę roślin w domu, teraz wyżywam się na zieleninie w ogródku. ;)

Tak paczę i paczę przez okno, czyżby dzisiaj była pełnia?

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to udanej nocy tym, którzy będą usiłowali zasnąć. Już prawie weekend!

Ja dołączam do nocnych wilków, odpalam bajkę i kadzidełko.

Dziecko, które jest źle traktowane, nie przestaje kochać rodziców. Przestaje kochać siebie (J.Juul)

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kłącza dawalii wyrastają poza doniczkę, ale jeszcze nie aż tak :)

acherontia-styx, dziękuję :D

Spać mi się nie chce. Nie ma to jak troszkę natrętnych myśli przed spaniem ;/ Trochę muzyczki i idę spać.. No spróbuję

Fluoxetinum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

A u mnie znów potwornie leje. :( Czekamy z psem, aż choć trochę przestanie, bo nie ma jak wyjść, kije z nieba.

Koło 11tej wpadnę do pracy, wieczorkiem najazd rodziny, to tyle co na dzisiaj mam zaplanowane. Przy tej aurze pozostają tylko zajęcia własne w domu. Pytanie wciąż aktualne - czy będzie jeszcze lato? :?

A Wam jak się dzień zapowiada?

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, hej! ;)

U mnie z kolei jest ładna pogoda. W przyszłym tygodniu (przynajmniej na Śląsku) ma być znów ciepło :D

Wstałem po 9, poszedłem na targ, kupiłem trochę warzyw, zielonego dla zwierzątek. Do tego borówki i maliny na racuchy :yeah:

Jutro jadę na jarmark staroci :)

Fluoxetinum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :******

Ja u Madzi ale juz z lekami , z zawrotami bo pozniej ide do pani od aktywizacji zawodowej i juz sie boje na jaka prace spoleczna mnie wcisnie. Zawsze pod gore mam. Szkoda ze tego pijaka co od nich bierze bony i jeszcze 550 zasilku nie wciskaja na zadne prace spoleczne.

Zaniose jeszcze klientce bransoletke ktora wczoraj wykonalam.

11140335_458987847605792_2979901387889872758_n.jpg?oh=a0bbc4477a934f822b71311429ea068d&oe=5652842A

kosmostrada, high, :********* u mnie dzis chlodno ale od poniedzialku wracac maja upaly , niestety.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, miłego piątku wszystkim :)

platek rozy, a jak zazwyczaj wyglądają takie prace społeczne? Co się najczęściej robi? Ładna fotka tych bransoletek :D

high, to zazdroszczę, uwielbiam jeździc na targi po warzywa :) to jedna z rzeczy które mnie uspokajają i którą mam na liście rzeczy które robić, kiedy mam lęki ;) Racuchy <3 U mnie będzie zupa z gruszki i pietruszki jak się wreszcie ogarnę i ją zrobię :)

kosmostrada, a szkoda Ci tego braku lata? Mnie to już cieszy, im szybciej jesień tym fajniej ^^

ataksjanka z lękami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Nerwuski ;):smile:

U mnie nudy. Myślę co by zrobić. Mam plan, nawet zapisany :mrgreen: na spontanie też pojadę a co :twisted::mrgreen:

Również Miłego Dnia i Dziękuję ;)

Walczę z moim największym wrogiem, który siedzi we mnie. Bez litości! Litość to zbrodnia! Niszcz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi