Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

bonsai, Ja nie mówię żę Emil to jakiś erudyta,czy super hero też mi się wiele jego wpisów nie podoba,a większość śmieszy ;)

Moim zdaniem trochę ostro mu dowaliłeś,a chłopaka poniosły emocje ;)

Więcej luzu ;)

Mnie nie musi nikt słodzić,znam swoją wartość,no Emil próbował się zakumplować i słodził,ale na mnie nie robią wrażenia takie rzeczy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No na pewno nie ja, nawet nie zgłosiłem jego gróźb, ataków i chamstwa, bo zbyt leniwy na to jestem. Za to odebrałem wiele oznak ulgi po fakcie, od obecnych tu ludzi, więc tym bardziej dziwię się jakimś pretensjom. Jeśli się nie zgadzacie, to piszcie do moderatorów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, Całego forum nie da się ogarnąć,mnie drażniły posty Emila w wątku ,,Pytanie do kobiet,, ja długo jestem cierpliwy ale potem to już jadę.

Ponosi go czasem w temacie kobiet ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz przez internet przy laptopie w kapciuszkach i z herbatką każdy wykrzyczy Ci wszystko,w ,,real life,, już niekoniecznie

No niby wiem, ale właśnie dlatego boję się internetowych rozmów. Często stresuję się przed napisaniem jakiegoś posta a jak dostaję prywatne wiadomości, też się ich trochę boję (na tym forum mniej). Boję się, bo ludzie są tacy agresywni w tym.

Całego forum nie da się ogarnąć,mnie drażniły posty Emila w wątku ,,Pytanie do kobiet,, ja długo jestem cierpliwy ale potem to już jadę.

Ojej, dobrze że tego wątku nie widziałam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej wszystkim :D

Co tam u Was? Ja wstałem jakąś godzinę temu, próbowałem zaktualizować tego windowsa do 10, tak się o tym pisze, ale nie udało się :P

Czas się zająć sprzątaniem, trzeba pranie powiesić, po chlebek pójść, a i Cola mi się skończyła :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie Kochani:**********

Ja wrocilam do domku , bylam rano w Mops u mojej opiekunki , jutro mam isc w sprawie prac spolecznych , darmowych oczywiscie :bezradny::bezradny: super sie ciesze na to nie ma co.

Po Mops bylam na zakupach , pozniej polecailam z cv a wracaja zahaczylam o rosska i o biblioteke odebrac zamowiona ksiazke .

Jednak nie czuje sie dobrze , mam dzis faze bujania i uciekania ziemi spod stop wiec chodze jak pijana .

Mialam isc z P na chokolade na miasto bo on dzis w Krakowie ale nie pojde bo raz ze pozno skonczy audyt to mialby tylko niecala godzine dla mnie :bezradny: to nie chce mi sie dymac na miasto na taka chwile .

Jej jak mnie denerwuje to uciekanie obrazu.....

czuje sie bardzo nieprewnie wtedy ale zwykle mam te fazy w pogorszeniach.

Aurora88, tulam Cie cieplo :******* na polepszenie nastroju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

Na chwilkę wpadłam tylko się przywitać, latam jak opętana z mopem i szmatą... Dzisiaj pospałam jakoś wyjątkowo długo , chyba zmęczenie z ostatnich dni wylazło. Doprowadzam od rana chałupę do ładu, pogoda znów pasuje do mojej działalności. Wietrzysko straszne, ale może przegoni te chmurzyska.

hania33, Haniu miło Cię słyszeć, co u Ciebie?

Aurora88, Oj ciężka sesja była dzisiaj?

Kochani miłego popołudnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kochana no ja tez bede w ferorze sprzratania bo na weekend goscie zjezdzjaa co tez mi nie sprawia radosci --- dostane w niedziele @ wiec migrena bedzie na pewno.

Na chokolade bym poszla ale mam prawie godzine drogi w jedna strone a spotkanie by trwalo okolo 45 minut bo pozniej P ma pociag i musi wracac spowrotem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi