Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

amelia83, szkoda :(:(:(:x moze trafi sie jeszcze inna oferta

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeden kolega poleciał w kosmos,kolego bonzaj,ostrzeżenie słowne.

Trudno! ;) Najwyżej złożę się na ołtarzu forumowego życia, zachowując jednocześnie wierność humanistycznym wartościom, stojącym w kontrze do rynsztokowych myśli i knajackiego sposobu ich wyrażania. Kim bylibyśmy, nie hołdując codziennie swoim ideałom! :roll:

Tymczasem odpoczywam smacznie po obiedzie, przygotowując się jednocześnie do wzmożonego wysiłku, gdyż praca czeka. :zzz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej ponownie!

Mam chwilkę przerwy , bo monsz zaanektował drabinę do malowania sufitu. Kochani, jak to było kiedyś, że leciałam z wałkiem pomieszczenie za pomieszczeniem z przerwą na kawkę? :shock: Męczę się teraz strasznie, a i ramienia nadwyrężyć nie mogę. Spocona, z jęzorem do pasa i bólem w różnych częściach ciała.

Czytałam , że Arhol mi jakiegoś nieproszonego gościa na orbitę wysłał... :twisted:

amelia83, Młody od wczoraj w domu się panoszy... ;)

Dziewczynki dzielnie widzę dziś dajecie radę mimo zawrotów, jesteście wielkie! :great:

Slinka mi leci na wasze obiadki, ja dziś nic nie zrobię, nie wiem, co będziemy jedli...

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, Hey:******* czemu sie nie pokazywales ostatnio? :nono::nono:

Cześć :smile: Nie miałem, szczerze powiedziawszy, nastroju na zbyt dużo kontaktów z światem zewnętrznym. Co słychać u Ciebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia,nie rezygnuję kochana, na pewno coś znajde, nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem pracy, było nawet tak ze chcieli mnie w 3 miejscach i sobie wybierałam ale wiadomo teraz trochę ciężej z tym

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyleczyłem gremlinka

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10405500_867104540033715_7098283300123983152_n.jpg?oh=425b86a9761be98d4660d45e25cb574c&oe=56425DED

Moje papryczki :mrgreen:

takie tam ano widac co umnie, kiepsko , kiepsko , kiepsko, lęki mnie trzymaja mocno .

Popadalo , musialam az pranie z balkonu sciagnac .

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, jaki lakier kupilas? :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, o sliczny , taki malinkowy :)

:yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No... Długo to nie trwało. ;)

acherontia-styx, ładny kolor! I paznokcie też, ale nie wiem, czy to zdjęcie z netu, czy Twoje, więc komplementy mogą nie być trafione. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[videoyoutube==nM6yR0xbq5k]

[/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aaz apomnialam jakw stawiac teledyski a wlaczylam sobie zeby pokrecic kuprem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie musialo sie to tak zakonczyc,ja dostalem po pupie ze tak powiem,a kolega nawet nie dostal ostrzezenia,gdzie tu jest sprawiedliwosc ? Ale ok nie bede z tego powodu robil zamieszania milego wieczoru ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabrakło nam farby, musieliśmy podskoczyć dokupić. Po drodze była taka ulewa, że dawno takiej nie widziałam, jakby ktoś z nieba wiadrami wodę lał...

No ale mam lampę do sypialni. :yeah: Nic wyjątkowego, ale fajna i niedroga ( outlet więc jakiś zdekompletowany zwis, klosz i bach jest lampa!).

No więc okazało się, że kolor jest jednakowoż inny niż się wydawał na próbniku, ale dzięki Bogu ładny. Powiedziałabym w świetle dziennym maksymalnie rozbielony koktail jagodowy.

mirunia, Dzięki za naleśniory!!! ;)

acherontia-styx, Ładny lakierek!

platek rozy, Dawno nie robiłam takich papryczek, nabrałam smaka. :105:

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór! :) Nie nadrobię wszystkich postów niestety :P

Ja pomalowałem już wszystkie ściany! :yeah: Zabrakłoby mi zielonego, ale wprowadziłem modyfikacje i zostało parę ml :)

Kiedy zacząłem malować "szczyptą cynamonu" troszkę się wystraszyłem i wkurzyłem, bo wydawało się że farba nie pokryje, do tego zaczęła jakby spływać, ale koniec końców ładnie wsiąknęła, tylko troszkę musiałem przejechać pędzlem 2 raz ;)

Zielony wyszedł bardzo soczysty, koleżance mamy się podobał :) Ten brązowy-cappucino super wyszedł.

Jutro skończę sprzątać, pomaluję kaloryfer no i chyba koniec :D

Dziś niestety co jakiś czas dalej mam problemy z internetem :/ Jak jutro będzie tak dalej, to do nich zadzwonię, dziś dzwoniłem ale "wszyscy konsultanci byli zajęci"

platek rozy, Ty to zawsze zrobisz smaka :mrgreen:

kosmostrada, a więc też nowa lampa heheh :D Moja już wisi ;)

"Zawsze warto być człowiekiem,

Choć tak łatwo zejść na psy..."

Fluoxetinum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

high, Moja lampa też wisi!! :great: No to skończyłeś pierwszy! Mi została jeszcze jedna ściana , która była mandarynkowa, i sryliard warstw muszę położyć, żeby ładnie pokryło.

Jutro jeszcze montaż lampek przy łóżku, złożenie łóżka, wniesienie gratów, zasłonki, umycie okna, sprzątnięcie, no trochę jeszcze roboty jest. :bezradny: Chcę powiesić nowe obrazki, ale to już można zrobić na końcu.

Taka jestem zaaferowana, że nie zwróciłam wcześniej uwagi, ale u mnie już od dawna nie ma lata... Ciekawe jaki będzie sierpień.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja remont odkładam od wiosny coraz bardziej mi się nie chce, pucha farby lezy w pokoju

leniwa jestem, ale obiecuje w sierpniu to ogarne

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi