Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie!

No i katastrofa budowlana. Jak dziubaliśmy bąble od zalania, to pół sufitu nam odpadło... :hide:

Teraz główkujemy, czym by tu niedrogo i prosto sufit oblepić... Bo cekolować nikt nie będzie , bo ani ja ani mąż rąk w górze trzymać nie możemy.

Pogoda u mnie duszna i nieprzyjemna, wyszłam z psem, to mnie tak zlało, że przebierać się musiałam. Monsz pocieszająco stwierdził, że jego babcia to w deszczówce bardzo głowę lubiła myć. :D No jasne, tylko w tamtych czasach, to syfu takiego w powietrzu nie było, a ja wróciłam ze spalinami z całego miasta ściekającymi mi po policzkach. :pirate:

No nic, wracam dumać, chyba pojedziemy do marketu budowlanego po poradę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ponownie!

No i katastrofa budowlana. Jak dziubaliśmy bąble od zalania, to pół sufitu nam odpadło... :hide:

Teraz główkujemy, czym by tu niedrogo i prosto sufit oblepić... Bo cekolować nikt nie będzie , bo ani ja ani mąż rąk w górze trzymać nie możemy.

Pogoda u mnie duszna i nieprzyjemna, wyszłam z psem, to mnie tak zlało, że przebierać się musiałam. Monsz pocieszająco stwierdził, że jego babcia to w deszczówce bardzo głowę lubiła myć. :D No jasne, tylko w tamtych czasach, to syfu takiego w powietrzu nie było, a ja wróciłam ze spalinami z całego miasta ściekającymi mi po policzkach. :pirate:

No nic, wracam dumać, chyba pojedziemy do marketu budowlanego po poradę...

Czesc,o cholera to wspolczuje,jak woda sie dostala do domu ? Czy dach nie byl szczelny ? Powiedz gdzie to wpadne z ekipa remontowa ;)

Profile zamontowac i do profili regips,szpachlowango,pomalowac i wszystko w temacie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, ja wszędzie je widzę, na plakatach kinowych, w sklepach. Całe miasto żółte od Minionków.

Kiedyś uczyłam się na gitarze klasycznej, melodie z nut, takie plumkanie palcami po strunach. To dawno było, fajnie, że cokolwiek pamiętam. Teraz po prostu chcę się nauczyć akompaniamentu do ulubionych ballad rockowych, żeby sobie czasem móc pośpiewać :105: Trochę to traktuję jako test wytrwałości :mhm: Bo mnie się generalnie wszystko chce, tylko najlepiej jakby się samo zrobiło.

Mam teraz przyjaciółkę o podobnych zainteresowaniach i ona mnie dodatkowo motywuje :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada przykro mi bardzo. Mam nadzieje ze cos Wam doradza i sie uporacie z tym szybko.

Ja beznadziejnie nadal , az mi sie pisac nie chce.

Bylam dzis na lodach , wyciaganl mnie przyjaciel , pozniej na maly spacer a dobra kolezanka ktora sprzedaje perfumy i kosmetyki podarowala tester Flory Gucciego zeby mnie rozweselic . Ja jednak przerazona wszytskim , na zewnatrz mi zle w , w domu tak samo.

Zrobilam jedne z zamowionych kolczykow , na drugie juz pomyslu nie mam.

11751419_865784953499007_7402347153357867275_n.jpg?oh=a2cf4097dad3f6d0dc5ce2cc581a4ad9&oe=56427F19Lody sernikowe z musem pomaranczowym .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wolfx, rzeklabym nawet ze ciulnie .

mirunia, Kochana nie wiem jak sobie u Madzi poradze , jestem niespokojna i wylekniona ,odrealniona :bezradny:

A kolczyki spodobaly sie na szczescie wiec oby sie dobrze nosily . Mialy byc we fiolecie :) to sa.

A Tobie jak dzionek zlecial? Co porabialas?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, a to pychotki dzis tworzylas :105: zjadlabym takich domowych konfitur.

Sama jednak chyba nie mam drygu zeby zrobic . :bezradny:

mam nadzieje ze jutro chlodniej bedzie :uklon::uklon::uklon:

Tez zaraz ide do wanny.

Staram sie bardzo zeby i oczka umalowac i sie uczesac ale to wszystko jak po grudzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Aniołki kolczykowe słodkie... :105: Kochana, od poniedziałku będzie lepiej ,zobaczysz! Najważniejsze, że wyszłaś, coś robisz, to wrócisz za chwileczkę do formy.

mirunia, Widzę nie powstrzymałaś się, żeby już pierwszego dnia rzucić się w wir roboty... :D Ale konfiturki masz, będzie na jesieni i zimą pachnieć latem do herbatki.

cyklopka, Z avkiem to widzę idziesz z duchem czasu... ;) Podziwiam za kolejny talent - granie na gitarze.

emilk, Tak, przeciek z dachu się zrobił. Myśleliśmy o płycie gipsowej, ale nie umiemy tego zrobić, a cała idea remontu sypialni opiera się na tym, że robimy to po kosztach materiałowych, czyli własnemi ręcami w dodatku nie do końca sprawnymi.

Ponaprawialiśmy, co się dało i kupiliśmy kasetony sufitowe ze styropianu. Będę miała sufit we wzorek... No trudno, nic innego na nasze umiejętności i zdrowie nie było. Jutro kleimy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi