Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

takie tam-trochę za daleko mi do Ciebie,ale dzięki za propozycję ;) :)

mirunia-słodkie te psiaki,ten mniejszy ma takie uszy jak mój Tosiek :)

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O to tylko u mnie tak drogo,bo od 12 do 15 albo i 16

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam-możliwe ale u mnie też rolników nie brakuje :)

kurczę,zepsuł mi się aparat,nie mogę go włączyć,a chciałam wywołać zdjęcia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi mirunia narobiła smaka tym zdjęciem :)też bym zjadła

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł ponownie!

Przyleciałam z roboty, trochę odsapnę i pędzę z powrotem na 17tą. Ale już od poniedziałku spokojniej, a potem urlopiszcze.

Cóż to za ślinotokowe tematy dzisiaj...

Mam nadzieję jutro się na tyle dobrze czuc, żeby z rana pojechac na ryneczek, min po czereśnie. :105:

mirunia, Co tam słonko u Ciebie, jak dzisiaj humorek?

JERZY1962, Jerzyku dziś bardziej rozmowny jesteś, chyba ciut lepiej jest?

platek rozy, przepisy mam zapisane, chyba cały weekend będę piekła, jeszcze do tego kokosanki Cyklopki... :D

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie

też bym zjadła czeresnie, na razie opycham sie truskawkami, sa pyszne i ogromne

pogoda dzis idealna

byłam na tej wizycie z psychologiem, mam miec ze 4 spotkania konsultacyjne i po tych spotkaniach dowiem sie czy zaczne terapie

mam przyniesc na nastepna wizyte wypisy ze szpitali

\byłam tez u psychiatry zmieniła mi lek bo spac nie mogłam

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czereśnie pychota, objadam się póki są. Wolę niż truskawki, a poza tym zdrowsze są, oczyszczają organizm z toksyn... trza wcinać!

Mama powiedziała, że ją żołądek boli od czereśni i sezamków, to jej mówię, żeby pestek nie jadła. :bezradny:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaa cały dzień czułam się dobrze,a teraz nie wiem skąd pojawił się lęk. Wzięłam tabletkę,ale nie działa. Chcę do mamy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi zimno brr brrr , kiedyz wreszcie jakies cieplo sie stanie? Dostalam od kolezanki fajne okulary przeciwsloneczne i chce je moc ponosic ! Poza tym moj kregoslup zimna nie lubi.

PannaNatalia, tulam Cie :********* moze lęki mina szybko.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, a mam gdzies przepis na takie rafaello :) dziewczyny na grupie robily, pisaly ze pycha :105:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam jak rodzicielka moja robiła takie kulki :) Wolałem je bardziej, niż kupowane. Swoją drogą, znalazłem ostatnio trochę starych przepisów na naturalne kosmetyki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

takie tam, a bo takie robione w domku pysznosci to lepsze niebo od tych kupnych .Ja wole , dawniej robilam ziemniaczki . Oj jak mi smakowaly :105::105:

Masz tam jakies przepisy na maseczki na pyszczek? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi