Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

ZDAAAAAAAAAAAAAŁAAAAAAAAAAAAAAM :!::mrgreen:

W ogóle ten egzamin to było mistrzostwo w moim wykonaniu: 50 pytań, a ja po 13 minutach od rozpoczęcia egzaminu miałam już skończone :mrgreen: i pykło 88% 8)

teraz w końcu odpoczynek zasłużony :105:

Buczy, że nie umie, a potem ma piąteczkę :P

Ja chyba spróbuję ugryźć bloga, bo wykupiłam już miejsce na niego, koleżanka mi pomoże wgrać, trzeba korzystać z niedzieli, bo w tygodniu znowu nauka, praca, tańce i koncerty :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Esh i stwierdzam po glosowaniu Polakow ze sa naprawde powaleni :hide: dopiero bedzie powrot ciemnogrodu teraz.

:hide::hide::hide:

:papa: , niestety! Kraj głupich ludzi. :(

Co to znaczy @? Okres?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :)

a mnie dziwi to, że wszędzie trąbią jaka tragedia, że PiS, ze jak mozna tak glosować, ze sie wyprowadzają, że wszyscy obywatele są powaleni itp. A ja sie pytam- kto był na wyborach?? Te procenty skąd sie wzięły? Przeciez to ludzie tak zagłosowani a teraz wszyscy oburzeni !!! Wiadomo, że Komorowskiemu Kukiz zabrał glosy przez to PiS sie wywindował, ale tez wyniku by takiego nie było gdyby nie glosy wyborców.

No, wygadałam sie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, hej :papa: bo taka jest prawda; jakie głosowanie taki wynik!

Poza tym akurat wole miec wybor odnosnie in vitro , czy innych rzeczy a nie dawac w lape kosciolowi ktory juz i tak sie za cale wieki napasl .

Płatku :nono: akurat Ty chyba nie dajesz ani złotówki, znając Twoje poglądy. A ci, co dają nie wypominają - proste: nie dawaj i nie wypominaj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, nie zjedzą Cię, jeszcze ja tu jestem! ;)

Nie chodzi o to, że prezydent niewiele może, bo faktycznie ma on funkcję głównie reprezentacyjną. Jeśli jednak wygrałby Duda, a potem PiS doszedł do władzy (koszmar), to przecież będziemy mieć tu Średniowiecze, nie tylko mentalne, ale i takie życiowe, codzienne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym wolała, żeby ktokolwiek kto dojdzie do władzy w przyszłości się zajmował gospodarką, a nie 'mentalnością'.

Przecież przekonania polityków nie kształtują rzeczywistości.

Zreszta niewazne bo mnie zaraz tu zjecie.

My? Ja z powodu wyborów nikogo na forum ani na fejsie od "powalonych" tudzież "ciemnogrodu" nie wyzywam.

Dziękuję, polecam się, nie pozdrawiam. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, :D nikt Cię tu nie zje, bo i za co?

Każdy ma swoje poglądy, swoje życie i żyje tak, jak mu nakazuje sumienie.

A poza tym będzie II tura wyborów i dopiero ona zadecyduje, czy będzie Średniowiecze, czy kolejny rozbiór Polski :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, jesli Cie urazilam przepraszam ale nie wiem jak mozna nie pojmowac ze wybieranie Pis jest przyslowioym strzalem w stope.

Na fb nie wiem gdzie widzialas jakis moj wpis bo nie pisalam na ten temat nic.

Ide z Madzia na spacer bo slonce wychodzi.

Trzymajcie sie zdrowo!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi