Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

na_leśnik, a co, są jakieś wyniki frekwencyjne? Przyznam, że nie śledzę dziś telewizora. Byłeś oddać głos swój naleśnikowy?

Aranjani, jedz, jedz, kolega Davin na pewno będzie zachwycony, że trochę więcej kochanego ciała nadeszło. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj cały dzień w szkole, trójkę dostałam. Trochę mnie pani od prawa zdenerwowała, w ogóle nie wiem po co taki przedmiot. I bolały mnie już kości od siedzenia d#pą na krześle. Kupiłam gruszki i truskawki i jadłam na zajęciach. Ach, to zdrowe odżywianie ^^

Wróciłam, po drodze zagłosowałam, zjadłam jedzenie.

Przyszedł kuzyn, to z nim na chwilę przysiądę.

Bardzo mi się już dzisiaj nic nie chce, ale jeszcze iść do kościoła, umyć gufke i przepakować się na jutro. A należy mi się pograć albo poczytać.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Aż musiałam iśc sobie kanapkę zrobic... :D

Głosy oddane, młody w ramach udziału w wyborach wrzucił karty do urny i chłopaki pojechali kupic jakieś głośniki, czy cuś, jakiś męski rajd po sklepach w każdym razie. Ja wróciłam do domku ( w ostatniej chwili przed deszczem), gdzie czeka na mnie inspektor Harry Hole... ;)

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZDAAAAAAAAAAAAAŁAAAAAAAAAAAAAAM :!::mrgreen:

W ogóle ten egzamin to było mistrzostwo w moim wykonaniu: 50 pytań, a ja po 13 minutach od rozpoczęcia egzaminu miałam już skończone :mrgreen: i pykło 88% 8)

teraz w końcu odpoczynek zasłużony :105:

Buczy, że nie umie, a potem ma piąteczkę :P

Ja chyba spróbuję ugryźć bloga, bo wykupiłam już miejsce na niego, koleżanka mi pomoże wgrać, trzeba korzystać z niedzieli, bo w tygodniu znowu nauka, praca, tańce i koncerty :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani:*********

Za chwile do pracy , a zimno jest tak w domku ze musialam ubrac grubasny sweterek :shock::shock:

Esh i stwierdzam po glosowaniu Polakow ze sa naprawde powaleni :hide: dopiero bedzie powrot ciemnogrodu teraz.

:hide::hide::hide:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Umieram , tak mnie brzuch napieprza :pirate: @ przyjdz wreszcie :D

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Esh i stwierdzam po glosowaniu Polakow ze sa naprawde powaleni :hide: dopiero bedzie powrot ciemnogrodu teraz.

:hide::hide::hide:

:papa: , niestety! Kraj głupich ludzi. :(

Co to znaczy @? Okres?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, ano poowaleni...

tak okres.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, serio uważasz, że zmiana prezydenta zmieni coś w kraju? Albo w twoim życiu? Proszę cię...

Wróciłam z terapii, biuro mi zamknęli, bo rekrutują nowych, a ja musiałam do ksera i nie mam ksera dla klienta, muszę coś innego przygotować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, w moim juz nie ale moze jak ludzie zmadrzeja to bedzie lepiej za iles tam lat .....

Poza tym akurat wole miec wybor odnosnie in vitro , czy innych rzeczy a nie dawac w lape kosciolowi ktory juz i tak sie za cale wieki napasl .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi