Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim! Dobrze, że wam pogoda służy.

U mnie w szkole za zimno, w drodze powrotnej za ciepło. A szłam jeszcze po prezent dla taty, potem wracałam i miałam takie uczucie jak we śnie, że wysilam się, żeby iść, a przemieszczam się ledwo co.

Ale chyba to nie po tej kradzionej hydroxizince, bo to aż tak długo nie działa, żeby od rana do późnego popołudnia.

No to są te imieniny taty, ciekawe czy dam radę dzisiaj ściągi zrobić, bo o czystej nauce to nawet nie pomarzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór!!!

U mnie dzień dziś słabiutki, ale nie odpuściłam i minimalny plan wykonałam. Mam wrażenie jakbym zaczynała wszystko od początku... :bezradny: Udało mi się nawet troszeczkę pokorzystac z ciepła, choc na wyprawę na zieloną trawkę się nie odważyłam.

Teraz piję moją herbatkę z werbeny, ostatnio wychłeptałam cały zapas, ale na szczęście dziś udało mi się kupic. Cieszę się, bo to jedna z moich tajemnych broni na lęka.

mirunia, Zrobiłam dziś to samo - kurtki, buty zimowe poskładane i do szafy. Też myślałam o mojej garderobie do pracy przy tak sympatycznej pogodzie. Będziem się nareszcie stroic!

Przy okazji mały porządek w butach i hurra, udało mi się rozstac z kilkoma parami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To było chyba odrealnienie... w gorszych chwilach nerwicy też mi się zdarzyło ze 2 razy :bezradny:

Odrealnienia są gorsze, takie jakbym windą wjeżdżała w rzeczywistość :shock:

To mogło być też zmęczenie nóg (tańczyłam przedwczoraj), głowy (8 godzin w szkole) i zmiana pogody.

Ej, też widujecie takich ludzi (zdrowych), co idą, idą, nagle zwalniają i przystają jak krowy w poprzek chodnika i się rozglądają, jakby nie wiedzieli, na której planecie wylądowali?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heyo :) a ja wrocilam walsnie do domku , bylam na chokoladzie , bylam w galerii , kupilam sobie na pocieszenie piekna szminke :105: a pozniej spotkalam siostre i poszlam do niej posiedziec na ogrodku.

Teraz wpadlam do domu i chyba pojde do wanny i zjem kolacje.

kosmostrada, Kochana :********* tulaski , to tylko gorszy dzien , nie cofasz sie! Czytalalm w madrej ksiazce ze takie gorsze dni to nie cofanie sie a niestety i zdrowym sie zdarzaja . To tylko organizm sie broni przed stresem i tak sie dzieje.

Davin, :P:P:P:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, :105: eh wycieczek nawet krótkich to zazdroszczę najbardziej...

cyklopka, ja tak miałam w piątek jak szłam do biblioteki. Szłam i szłam i kurde dojśc nie mogłam, a w połowie schodów musiałam się zatrzymac i odsapnąc, jakbym ze sto lat miała. Ale u mnie taka niemoc i osłabienie mięśni to objaw psychosomatyczny, więc żadna nowośc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Hej Kochana! To udana sobota! Do ludzi poszłaś i przyjemności różniste sobie sprawiłaś, no miód na serce. Ja też muszę szminkę kupic, ale poczekam do tej promocji w rossku, o której mówiłaś. Jaki kolorek wybrałaś?

Tak miło mi się Was czyta, jak taką energię macie, to mi się też od razu chce mobilizowac do walki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Tak ale ranek byl do dupy za przeproszeniem , mialam slabe nogi , obraz mi uciekal sprzed oczu ... a jazdy byly ale pomyslalam a nic mi nie przyjdzie ze tak bede siedziala. Poszlam .

http://natalia-lily.blogspot.com/2014/10/golden-rose-vision-lipstick-nr-105.html

taka s zminke :)

Mam nadzieje ze mi w niej bedzie ladnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi