Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzis znajomy stwierdzil ze myslal ze mne lepiej bo ja juz nie mowilam od jakiegos czasu o lękach i dolach ... a ja mowie nie no jest tak samo ale jakos ilez moge o tym mowic , opowiadalam za to wieccej w ostatnim czasie o ksiazkach i Madzi :)o planach na 3 kierunek studiow ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, ja też, jak platek rozy, korzystam ze starej wersji, bardziej mi odpowiada, a przede wszystkim nie za bardzo lubię zmiany...

Ja również ostatnio częściej wchodzę w świat książek...i dobrze mi w nim. Osiagnęłam taki poziom spokoju wewnętrznego, że mogę w nim być bez poczucia winy, pośpiechu, a z przyjemnością wielką...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, dobrze Kochana że tak robisz, takie skupienie uwagi na pozytywach nawet w zwykłej rozmowie bardzo pomaga. Ja w zasadzie tylko na forum wylewam żale i obawy, ostatecznie czasami na terapii jak mam zły dzień, bo ujście musi byc, a tak staram się nawet o tym zbytnio nie mówic.

Pójdę się teraz szybciorem umyc i pocwiczę kręgosłup. Jako że są to bardzo spokojne cwiczenia, w ogóle się nie pocę przy nich, to lubię je porobic po myciu, już w piżamce tak na podsumowanie dnia. Pewnie jeszcze poczytam potem forum, skończę książkę i zrobię sobie relakscję naszej Jasaw. Taki oto mam sprytny plan na zakończenie tego dnia, żeby się nie rozmemłac i nie pociągnąc w jakiś dół.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kochana ja tutaj moie Wam o tym ze mam gorszy dzien ale Wy mnie rozumiecie a tak ludzie ktorzy tego nie przezyli to niekoniecznie . Na terapii tez mowie jak sie czuje , po to mamy ta terapie :********* mam nadzieje ze poczujesz sie lepiej Slonce moje!

Tez ide sie plumkac i sobie zrobie herbatke pyszna a pozniej antybiol awrrrrrr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :********

Ja mam od wczoraj bole brzucha , pewnie od antybiotyku , niby mam oslonowe bakteryjki ale chyba ten antybiol silny .

Dobrze ze jeszcze tylko dzis go biore.

Niebawem do Madzi , pozniej do Mops i po ksiazki z biblioteki.

Taki moj plan na dzis :smile:

Buziaki dla Was !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, witaj :******** a pijesz jakies kefiry, maślanki? Ja przy antybiotykach na samych osłonowych bym nie dała rady. Zawsze musze wypijać litry kefirów.

u mnie zatoki :( siedze w pracy, ale musze do lekarza zadzwonic i sie umowić. Wyczytałam, że nie można bagatelizować bólu zatok :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej

Nie ma to jak kawa na cpn :( Na szczesie do Wawy juz nie daleko. Denerwuje sie i caly czas sledze polski fm i standardowo czy nie bedzie korkow i czy miejsce na parkingu znajde bo z moimi zdolnosciami szukania to kiepsko a wiadomo w poludnie to jest tam masakra

Pogoda dalej beznadziejna. Myslalam ze bedzie lepiej.. Ja chce slonko !!!!!

Megi ja robilam parowki i duzo imbiru do herbaty dawalam i oczywiscie chrzan ale ten korzen... Kilka lat temu mialam az takie gulki nad brwiami ale na szczescie po ibupromie zatoki ladnie sie oczyscily. Znajomy byl 3 tyg. temu w Kraku na oczyszczaniu ale on mial mega zawalone i u mnie w miescie nie chcieli mu robic.

Od kilku dni ssam olej kokosowy, ladnie oczyszcza organizm z toksyn. Moze sprobuj ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witajcie :)

ja też na antybiotyku i żołądek ostatnio dokucza ;/:(też biorę te osłonowe ale niewiele pomagają.

ostatnio też gorzej się czuję psychicznie ale na razie nie planuje jeszcze wracac do lekow... oby sie poprawilo... nie wiem czy to ta wiosna czy antybiotyk czy ta pogoda ale jakos tak kiepskawo;/ a jak u Was ?;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi