Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

konwali@, :******** Hey Slonce , no takie sie porobily mi hece z tym zebem i juz klne na czym swiat stoi.A Ty jak sie czuejsz?

Dziękuję u mnie wszystko w porządku :) Mam urlop do poniedziałku włącznie, więc trochę szaleję w ogródku, bo wreszcie ładna pogoda. Posadziłam dzisiaj też na balkonie surfinie :)

Nie przeklinaj na zęba, przecież to i tak nic nie pomoże, szkoda nerwów. Wyleczysz go i będzie zdrów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana kupilam jakis biotyk z kulturami bakterii , ponoc ma ich sporo no ale sie bojam zebym grzyba nie dostala wiesz gdzie :mhm: bo mam antybiol na caly tydzien i dwa razy na dzien brac.

Co Kochane pichcicie?

Ja mialam baklazana zapiekanego z wczoraj i zupe robie , aj ile sie naplukalam tego zeba po jedzeniu a teraz znow pulsuje :>

Dziad francowaty jeden@!

-- 15 kwi 2015, 17:35 --

konwali@, ja mialam ogrodek u tesciowej , to zawsze mnie cieszylo jak sobie w nim kwiatuszki sadzilam i jak robilam grilla latem :105::105:

Davin, tak malo zebow mialam do zrobienia , oprocz ukruszonej jedynki tylko 3 i ten co robie mial malenka dziurke a tu prosze jakis popsuty byl od miazgi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, u mnie wyszło troche więcej. Na początku miałem 4 zęby na raz robione a poszedłem z jednym. :mrgreen:

-- 15 kwi 2015, 17:42 --

konwali@, a jakie to z brokulami? jak sosik robisz?

Ja zawsze robiłem z normalnym makaronem. Kurak, brokuły i śmietana. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, a 4 to i tak nieduzo ;)

Ja myslalamz e wiecej bedzie bo od czasow mojej wspanialej depresji z nerwica to nie bylam u dentysty ( czyli ponad dwa lata) a wczesniej chodzilam regularnie i robilam zeby na biezaco , moze dlatego.

-- 15 kwi 2015, 17:44 --

Davin, a to ja podobnie robie z brokulem , tez na bazie smietany i dodaje czasami troszke sera plesniowego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi