Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

jasaw, Aniu ja mam jakas od kortyzolu ponoc , zwiazana z depresja i nerwica , mialam rozne badania analizowala je i ogolna i diabetyczka i wspolnie orzekly ze to od zaburzen depresyjno lekowych. Ponoc niesteyty jest taka mozliwosc bo gdzies tez o tym czytalam...

-- 25 mar 2015, 22:42 --

ale cukier mi spada , mam nieraz spore skoki , na krzywej ckrowej mi to wychodzilo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ciekawa sprawa. Kamilko, noś przy sobie zawsze jakiegoś batonika czekoladowego, lub colę w razie czego, bo spadek do poziomu 60 jest bardzo niebezpieczny, głównie dla mózgu. Lepszy wysoki poziom, niz za niski...

-- 25 mar 2015, 21:44 --

platek rozy, dla zachowania właściwego poziomu glukozy jest ważna właściwa dieta, a właściwie regularność spożywania posiłków - co 3 godziny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, ja tak mialam w sobote w nocy , trzy razy mi spadal , robilo mi sie slabo , czulam ogromny glod i zimne poty mnie oblewaly , musialam rozpuszczac glukoze i pozniej jesc cos solidnego.

A mialam duzo stresow i voila , cukier wariuje:(

Nosze ze soba , na miasto jak jade to mam zawsze w kieszeni w torbce baton i kanapke z razowca albo zytniego z jakims mieskiem .:)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, to zazdraszczam /w pozytywnym tego słowa znaczeniu ;) / tego stanu akceptacji.

Oooo, o hipoglikemii to ja se mogę pogadać bo miewam ją w całej okazałości ze wszystkimi możliwymi objawami typu drgawki, zmiany zachowania, utraty przytomności :P

no ale jestem w trakcie diagnostyki w kierunku NET :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi