Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

amelia83, no wiec sama widzisz ********a terapia terapii nie rozwna niestety.

Ja Cie w pelni rozumiem ze masz na niej blokade bo ja tez mialam ogromna. Co innego mowic o sobie T a co innego grupie ludzi ktorzy sa w sumie obcy.

-- 25 mar 2015, 21:40 --

DarkMaster, :papa::papa::papa: jak sie masz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Bardzo cierpię z powodu braku możliwości pełniejszego życia ( jak kiedyś), co uniemożliwiają mi lęki - np. podróże, praca ciekawsza i bardziej rozwojowa, pełniejsze życie towarzyskie , szersze kontakty międzyludzkie, praca na rzecz innych...Wiele tego. Z tego powodu, złoszczę się, dołuję, smucę... A codzienny wózek ciągnę, raz z mniejszym wysiłkiem, raz z większym...

-- 25 mar 2015, 21:49 --

DarkMaster, Hej hej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, j a dzis niezle po ostatnich dolach i herezjach :)

kosmostrada, no wlasnie mam tak samo.Tkwie sobie teraz w jakims ograniczonym swiecie , niby chodze do znajomych i na rozne spotkania typu Targi jedzeniwoe czy chokolady , niby tworze bizu ale marze zeby miec takie pelne z ycie jak dawniej ., Chce pracowac jak wczesniej i byc calkowicie mobilna nie poograniczana zadnymi lękami irracjonalnymi.

Tez to bardzo przezywam. Placze czasami a czasami kur ...uje na ta cholerna francowata chorobe ktoraz zabrala mi cala spontanicznosc i radosc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, Aniu ja mam jakas od kortyzolu ponoc , zwiazana z depresja i nerwica , mialam rozne badania analizowala je i ogolna i diabetyczka i wspolnie orzekly ze to od zaburzen depresyjno lekowych. Ponoc niesteyty jest taka mozliwosc bo gdzies tez o tym czytalam...

-- 25 mar 2015, 22:42 --

ale cukier mi spada , mam nieraz spore skoki , na krzywej ckrowej mi to wychodzilo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi