Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

acherontia-styx, Marcin2013, amelia83, Witajcie!!!

acherontia-styx, Jak się czujesz kochana, bo poczytywałam w innym wątku, że zdrówko Ci szwankuje? Kiedy będziesz miała wyniki?

amelia83, miło to wszystko słyszec Słońce! Wiedziałam, że szybko się zaaklimatyzujesz, bo o to łatwo , gdy ktoś jest tak fajny jak Ty. :smile:

cyklopka, amelia83, Ojej dziewczyny, ale macie piękne pragnienia! :105: I to jeszcze cały zestaw! Tak bardzo zazdroszczę!

Ja na razie w moim magicznym notesiku wpisałam jedno - pojechac jeszcze raz do Paryża i posnuc się , pojeśc pyszności, pokupowac herbat i dziwnych specyfików w dzielnicy azjatyckiej. Myślę, że jest to marzenie osiągalne dla mnie...

Ktoś jeszcze zdradzi swoje marzenia i cele? ( To tak miło słuchac i takie to jest energetyzujące...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, Marcinie , a Ty się nie podczepiaj pod marzenia Cyklopki tylko wal swoje i to z grubej rury! :D

cyklopka, osły są si, mają terapeutyczne spojrzenia... ;)

amelia83, będę do Ciebie na kawkę przychodziła , a może moje biżu będę mogła u Ciebie sprzedawac? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Hej Tosiu! W jakim sensie, że nie znamy się w realu? Pewnie szkoda, ale i tak jest fajnie stworzyc nawet w necie grupkę osób, z którymi chce się spędzac czas. Nie mówiąc o tym , że ja tu kilka osób lepiej znam, niż parę osób z mojego otoczenia w realu. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry Wieczór wszystkim na spamowej...

Własnie skończyłam książkę:

Jojo Poyes - Zanim się pojawiłeś...spłakałam się okropnie. Świetna książka dla zmagających się ze wszelkiego rodzaju przeciwnościami losu... ;) Podobno będzie ekranizacja...

Niedługo spacer, jutro i pojutrze całodobowe spotkanie i opieka nad Wnuczkiem :yeah:

Cudownie :D

Pozdrawiam serdecznie wieczorowo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, wiem chyba o czym mówisz, ale na czyjąś śmierc nie mamy wpływu nawet w realu. A zakładanie na takim forum wątku o tych , co odeszli, nie jest moim zdaniem dobrym pomysłem. Tu wiele osób mogłoby to bardzo, wręcz tragicznie odchorowac. Ja wiem jak mnie trzepnęła wiadomośc o Scarlett, a nie znałam jej , ale akurat byłam w złym stanie. Tosieńko, chcesz dobrze, ale nie na tym forum i nie w tym towarzystwie. Tu chwilami ludzie są na krawędzi.

-- 16 mar 2015, 22:02 --

jasaw, dobry wieczór! Zapisałam sobie tytuł, ciekawe czy będzie w mojej bibliotece, bo co dostanę jakieś polecenie książkowe, to nie mają na stanie. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, wiem chyba o czym mówisz, ale na czyjąś śmierc nie mamy wpływu nawet w realu. A zakładanie na takim forum wątku o tych , co odeszli, nie jest moim zdaniem dobrym pomysłem. Tu wiele osób mogłoby to bardzo, wręcz tragicznie odchorowac. Ja wiem jak mnie trzepnęła wiadomośc o Scarlett, a nie znałam jej , ale akurat byłam w złym stanie. Tosieńko, chcesz dobrze, ale nie na tym forum i nie w tym towarzystwie. Tu chwilami ludzie są na krawędzi.

-- 16 mar 2015, 22:02 --

jasaw, dobry wieczór! Zapisałam sobie tytuł, ciekawe czy będzie w mojej bibliotece, bo co dostanę jakieś polecenie książkowe, to nie mają na stanie. :bezradny:

Zgadzam się, że taki wątek, z całym szacunkiem dla tych, którzy odeszli, byłby trudny...

-- 16 mar 2015, 21:11 --

amelia83, Karinko, Ty jesteś niezwykle otwartą i życzliwą osobą, kochasz ludzi, nawet w najcięższych dla Ciebie momentach, potrafisz wesprzeć innych, nie trudno więc odbierać Cię jako osobę bliską :great:

Tak czuję od początku, gdy tylko poznałam Cię tutaj...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi