Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

amelia83, Dzięki Słońce...W realu ładniejsza, bo z hematytów i ma taki metaliczny odcień.

Makabra, No niestety starszym ludziom trzeba wiele wybaczyc, staraj się złapac dystans i niech sobie babcia gada...

Chyba zgarnę psa i pójdę do tej apteki, bo za ciemno na dalsze klecenie biżu, a już naprawdę nie chce mi się dziś więcej sprzątac. Zwłaszcza, że już za rogiem święta i będzie pretekst do szaleństwa porządków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za zyczenie smierci, pokaralo mnie okrutna migrena.

Bylam jednak na tej chokoladzie z kolezanka, czulam sie zle, pragnelam do domu wrocic ale dalam rade prawie 3godz.

W tramwaju zlapaly mnie wymioty, na szczesie mialam reklamowke a ludziom co sie zloscili powiedzialam ze jestem w ciazy i nie poradze nic na wymiotx.Od razu byla chec pomocy...

Tyle z mojego dnia.

Leze nafaszerowana solpadeina na bol

#kosmostrada bransolka supe!hematyt to jeden z moich ulubionych kamykow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ucho zakroplone! W aptece była promocja dermokosmetyków, kupiłam sobie taką wazelinkę do ust ( najtańszy produkt ;) ), bo mam bardzo biedne, mimo że nie ma mrozu. Dostałam siateczkę próbek - różnych balsamów do ciała itp. :yeah: Wystarczy nogę wystawic i frajda...

Kupiłam wreszcie po drodze baterie do wagi. Oj okaże się zaraz... :zonk:

platek rozy, Serce mi się kraje, jak Cię czytam i nie mogę Ci w żaden sposób pomóc. :( Kochana dobrze, że mimo wszystko wyszłaś... A migrena minie, jak zwykle. Już Ci pisałam wcześniej, żebyś może na grupową terapię poszła, tyle osób tu chwali. Myślałaś o tym? Dostałaś namiary od ludków na jakiegoś dobrego lekarza? Pędź Słońce na wizytę, może ktoś świeżym okiem na Ciebie spojrzy.

Też lubię hematyt jest taki solidny i jak mówiłyśmy z Mirunią, pasuje do wszystkiego.

Idę poskładac pranie, żeby jednak jutro miec dzień jak najbardziej wolny, ewentualnie ogrodowy, jak będzie ciepło.

-- 14 mar 2015, 18:25 --

Enii, Dzięki! A jak Tobie dzień mija?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, Oj w sobotę w pracy, dzielna dziewczyno! Chociaż w tygodniu gdzieś sobie to odbijesz?

Ahma, Hej! Z myślą o torebce przetrwasz weekend!

comatom,Hej! Nie gryź myszki brutalu! ;)

Zebrec, Rany, Ty to masz zdrowie! Ale ja też tak kiedyś balowałam, wracałam do domu, a ludzie do pracy do stoczni jechali...Ach te wspomnienia, łezka się oku kręci. A dziś, jak idę na spotkanie, to o 10-tej zaczynam ziewac. :D Jednak choroba głowy człowieka osłabia w każdym aspekcie.

Zważyłam się, uff, tragedii nie ma. :great: A może jednak waga się zepsuła? :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ze mnie gałgan i huncwot. Dopisałam koleżance parę punktów na sprawdzianie i jem pączki w Wielkim Poście :pirate:

Wróciłam, dwie 4 dostałam, ledwie co się w nocy nauczyłam :shock: Jutro znowu sprawdzian, a ja mam ochotę, ja wiem, na piwo i książkę. No cokolwiek, selerzyć :105:

Ja z rzeczy upiększających muszę jakiś jasny puder czy podkład. Ja mam karnację żółto-zielonkawą jeśli żyję bez słońca, mogę być oliwkowa, ale to wymaga długotrwałego napromieniowania , bo nie chwyta od razu. Pomyślałam, pójdę w jasne, stworzę iluzję porcelanowej cery z różowymi puciami, bo to się co poniektórym podoba. Od wielu lat już nie byłam na solarium.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, kochana ja na terapii grupowej bylam i niestety moj stan sie po niej pogorszyl , pozniej bylam na testach w innym miejscu, gdzie uznali ze na grupowa to moje problemy sa za duze i odeslali na indywidualna.

Lekarza szukam: )

-- 14 mar 2015, 19:23 --

cyklopka, Ahma, comatom, miruniaamelia:***************

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi