Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, platek rozy, Jak dzionek minął? Strasznie pracownicie. Mase pacjentów miałem, ale było ciekawie !:) Jutro kolejny dzień zmagań. Jedynym minusem był mój olbrzymi ból głowy, bo nie zdążyłem zjeść śniadania, a potem w natłoku pracy nie było czasu. Teraz już nie boli.

Dziękuje moje skarby <3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hejcia wieczorowo :papa:

fajki mi prawie nie smakują :twisted: siedziałam i czytałam ćwiczyłam jogę 20minut sesja i serial i potem jeszcze poczytam bo jutro ją chce skończyć, fajek mam jeszcze pol paki i ostatnie pol paki w zyciu

zapaliłam sobie swieczke wanilia pomarancza :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Pa Słonko, spokojnej nocy!

DarkMaster, :great: czułam, że tak będzie! No to jutro równie dobry dzień!

No ale nie jesz nic przez cały dzień, a potem się dziwisz , że źle się czujesz. Żeby mi to było ostatni raz... :time:;)

-- 23 lut 2015, 22:30 --

amelia83, Cześc Ptaszyno! :D Fajki przestają smakowac - oj to dobrze, dobrze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, pa! dobrej nocy, śpij i śnij :papa:

kosmostrada, kcę skier. na rehabilitację... hydromasaż, laser, magnetronic lub ultradźwięki. Zanim przyjdzie termin, to będzie lato! i hydromasaż akurat dobry, bo teraz rozbierać się i ubierać :hide: nie dla mnie :D

amelia83, DarkMaster, :papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, a ile dalas za te rzeczy ktore dzis kupilas????

A bo się trochę wstydzę, że koszulę dżinsową znalazłam w takiej sklepowej cenie, a nic nie przyoszczędziłam, ale jest mi niezbędnie potrzebna do mojego puchowego bezrękawnika, lata 80-te wiecznie żywe.

A za trzy ścierki w ciucharni mi 7 zł policzyła, ja myślałam, że to będzie jakaś symboliczna kwota i musiałam się do domu po pieniądze wracać :bezradny: I muliny dwie kupiłam, kolory dobrałam z pamięci bezbłędnie 8) bo wyszywam na kanwie reprodukcję obrazu, a dokładniej ikony i jestem po prostu zachwycona jak czarny i oliwkowy mi się skomponował ze złotą nitką :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie dzisiaj zdążyłam co nieco pograć, zdobyłam takie baranko-podobne bydlątko, na którym moje postacie będą mogły jeździć, przekomicznie to wygląda, no i dokładnie odzwierciedla scenografię z filmów.

Zaraz się zabieram trochę powyszywać, trochę podumać nad najbliższymi planami i może się troszkę wyciszyć.

Bo chwilowo mi się taki przebój przypomniał...

[videoyoutube=Wj-19pZoEBI][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Też mam ulubiony puchowy bezrękawnik. Ale używam, go tylko w pracy, jak zmarznę lub idę na fajkę, bo monsz powiedział, że kojarzy mu się z panią woźną w waciaku... :lol: A że nic innego mu się traumatycznie nie kojarzy, to mogę to dla niego zrobic i nie nosic go namiętnie. Kompromisy, kompromisy.... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi