Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

i_am_a_legend, Ten wosk jak go dobrze wmasujesz zostawia cieniutką nie przeszkadzającą warstewkę. Powiem Ci, że wbrew pozorom ograniczam się do minimum w zabiegach "kosmetycznych", bo mi szkoda czasu. Chyba tylko kąpiel i ta świeca to przyjemnośc ( reszta obowiązek, jak sprzątanie ;), )Ten wosk po prostu pięknie pachnie ( sama wybrałam sobie zapach), ładnie ręce wyglądają i stawy lubią taki ciepły okład.

mirunia, To może ja na razie też nie będę wpadac w panikę, zobaczę co mi powie ta NFZowska. Na jakie zabiegi chcesz skierowanie?

-- 23 lut 2015, 21:57 --

comatom, :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, to masz teraz pełny uśmiech ząbków :D

A ja się czuję nie najlepiej, lękowo i zdołowana :bezradny: jak leżę, czy siedzę to jest jako-tako z kręgami i z psyche. Gorzej jak chodzę i coś robię w domu, nachylam itd., to zaraz zawroty, ból szyi, itd. i od razu lęk... gorąco mi się robi i ciśnienie w kosmos!

-- 23 lut 2015, 22:00 --

platek rozy, Płatku, a to u ręki, czy nogi? /bo nie kojarzę

Byłaś już z tym rtg u dr ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, platek rozy, Jak dzionek minął? Strasznie pracownicie. Mase pacjentów miałem, ale było ciekawie !:) Jutro kolejny dzień zmagań. Jedynym minusem był mój olbrzymi ból głowy, bo nie zdążyłem zjeść śniadania, a potem w natłoku pracy nie było czasu. Teraz już nie boli.

Dziękuje moje skarby <3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi