Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, No halo, miałaś wrócic nakręcona z sobotniego wyjścia do ludzi, ale nie w tą stronę. :time: Proszę mi tu nie łapac takich myśli Kochana. Każda osoba mi znana, która wyjechała, bardzo cierpiała, a przystosowanie zajęło czas lub też się nie udało. To żadyn wstyd nie chciec mieszkac za granicą, wręcz zupełnie naturalne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, No halo, miałaś wrócic nakręcona z sobotniego wyjścia do ludzi, ale nie w tą stronę. :time: Proszę mi tu nie łapac takich myśli Kochana. Każda osoba mi znana, która wyjechała, bardzo cierpiała, a przystosowanie zajęło czas lub też się nie udało. To żadyn wstyd nie chciec mieszkac za granicą, wręcz zupełnie naturalne.

:brawo::brawo::brawo:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, teraz sądzę depresji nie mam, ale bardzo mnie zmartwiło, że może przez to, że wtedy miałam, tylko myślałam, że się samo ułoży, mogłam stracić jakąś szansę... Przez 2-3 sesje terapii mnie to męczyło.

A teraz myślę, skoro nie będę miała ani pracy, ani męża i dzieci, to w gruncie rzeczy tak jest prościej, bo prawdopodobnie i tak się nie nadaję. Poza tym zawsze może być wojna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, skoro raz mi się nie udało wyjechać na stałe na ułatwionych warunkach, to w życiu bym nie spróbowała na własną rękę.

Nie licząc Arabii Saudyjskiej. Aż mi się ostatnio śniło, że jadłam frytki z koleżankami w burkach :pirate:

Ale tam poległam na rekrutacji, bo ja nie posiadam nawet śladowych ilości sztucznej grzeczności, poza tym rekruterzy też na pewno potrafili prześwietlić trochę psychikę, a ja jeszcze wtedy nie czułam się pewnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, rozumiem , ale nie zakladaj ze bedziesz sama do konca , nie wiesz jeszcze jak sie zycie ulozy :******

Kiedys chcialam wyjechac , pozniej zalowalam ze tego nie uczynilam , kto wie moze bym nie miala depresji bo nie pracowalabym w tej pracy w ktorej sie jej nabawilam ... Teraz juz sie zagranice nie nadaje :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi