Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Makabra, No osoby, które pamiętają początki Spamowej.

platek rozy, jeszcze nic nie planuję. Muszę niestety ogarnąc chałupę, a potem się zobaczy. Zależy od pogody .Znaczy w karciochy będziesz grała?

tosia_j, czasami się pojawiają, Enii nawet ostatnio, Nerwosol też wpada,więc w zasadzie Spamowa dostała trochę świeżej krwi, ale "Ojcowie Założyciele" wciąż się udzielają.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Oj zeby slonko bylo :105::105: zawsze jakas wieksza ochota wtedy na zycie .

Tak planuja znajomi karciany wieczor z grami , chyba jakas typu Magia i Miecz bedzie ... :smile: chce sie wybrac .

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam ochote wybrać się na jakiś spektakl ;)

10997220_777296842325163_1488201497_n.jpg?oh=739a12f13ce70380c531d27103cdf654&oe=54E8B2B7&__gda__=1424540199_a5f1770a6489b7b8d2fb69ce21c7ade4

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, ja to tu chyba na stale zamieszkalam , bo z tej gownianej choroby nie ulecze sie nigdy :lol::lol::lol:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, a czemu bym sie miala nie przywitac? ;) widze ze ktos wchodzi mowi , dobry wieczor to sie witam tez i do spamowania zapraszam :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ale fajowo!!! Kiedyś z zaprzyjaźnioną parą (dopóki się nie rozstali) graliśmy w brydża, świetnie wspominam. I imprezy z grami typu kalambury, scrabble, monopoly...

comatom, mam nadzieję, że jak cię lepiej poznam, będę umiała Cię czytac przez Twoje obrazki... ;)

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, helo :papa:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, bo to fajny sposob na spedzanie wieczoru , ja uwielbiam:) obym tylko we formie byla :uklon::uklon: bo jak mnie czasem sieknie to ino raz!

Na kawke sie jutro wybierasz? Pijasz latte?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, to miłe, często byłem ignorowany, a z racji że długo mnie tu nie było, też i tym razem tego się spodziewałem :P

amelia83, A ja Cie pamiętaaaaam !:) Witaj

Nie dotrzymałem słowa

Słowa danego samego sobie

Nie miałem już odwrotu

Zmierzałem donikąd

Moim przyjacielem stał się strach,

Strach przed samym sobą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

my kiedyś ze znajomymi często grywaliśmy

ja chciałabym mieć kota moi rodzice nie chcą :why:

a w ogóle gdzie jest Ferdziu :mhm:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, gosia jeszcze byla , mam z nia kontakt na fb .

kosmostrada, chyba niewielu sie ulecza :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi