Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, ileś razy w życiu sama wykazać z depresji, leki nie tylko przyspieszają ten proces, ale myślę, że ruszają też pewne pokłady, w których miałam jakieś braki od zawsze.

kosmostrada, ja mam cerę mieszaną, części natłuszczającym, części nawilżającym, części zmiękczającym O.o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja już właśnie po kolacji - śledzik w sosie musztardowym i herbatka z cytrynką.

Dzisiaj Środa Popielcowa, więc Tosię to dotknęło... ale wyjaśniło się, że dziecko itd.

W Wielkim Poście są 2 dni takiego ścisłego postu od pokarmów mięsnych: dzisiaj i Wielki Piątek, pozostałe piątki wg uznania wiernych, najczęściej poszczą.

Ale to TEMAT RZEKA i pozostawmy go na boku, to nie to forum. Można kogoś urazić lub podnieść "temperaturę wrzenia".

Jestem wierząca i praktykująca, ale nie dzielę ludzi.

W tv mecz leci, obejrzę Na dobre...

Trochę mi lepiej, ale po 19 miałam RR 180/95 i czułam się fatalnie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j nie jestem ortodoksyjna a bierzmowana byłam. Czy zmuszałabym syna, gdyby nie chciał, nie wiem :bezradny:

Uważam, że każdy postępuje zgodnie ze swoim sumieniem i tym co czuje i o ile nie krzywdzi tym innych ludzi to ja nie mam z tym problemu.

kosmostrada też żurawinkę zagryzałam :mrgreen:

Uciekam przepytać młodego. Pa!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, :mrgreen: nie fochaj! wysyłaj oczka!

A`propos ciśnienia... mam leki, codziennie rano łykam, tylko oko otworzę, ale coś ostatnio mi tak skacze...... ustabilizuje się, muszę tylko mieć spokój :time:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Tosieńko, to wiele Cię to na pewno kosztowało i stąd ten nerw co? Ja standardowo trzymam kciuki, żeby podczas ceremonii wszystko poszło dobrze i tak jak sobie to zaplanowałaś.

wiec ty to pamietasz? wzruszylam sie :why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, i tak jest uczucie chłodnego na skórze, nawet jak próbuję ogrzać w rękach.

Skończyłam nudny film, który męczyłam chyba od 4 dni. Pozytywy są takie, że wiem już jakie aktorki się podobają koledze. Więc chyba przy odrobinie szczęścia i kredki do oczu mogłabym nawet być w jego typie.

Inna rzecz, że bohaterki większości tych filmów to wrażliwe wariatki, a to już w pakiecie obowiązkowym mam ;)

Chociaż to trochę niesprawiedliwe, że ludzie o niewyszukanym poczuciu humoru lubią pisać o sobie, że są krejzi, a każdy wariat ci powie, że jest zdrowy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :papa:

dziś juz jest fatalnie...od rana...wczoraj w domu nie miałam sił na nic, zle sie czulam. A dzis od rana strach ze znowu tak bedzie. Do tego babcia męża (która w znacznym stopniu przyczynia sie nieswiadomie do mojej nerwicy) zaczęła znowu swoje wywody o bałaganie (!) w moim domu o tym ze remont musimy zrobic i to nie tak jak my chcemy ale tak jak ona ma wizję ( tylko wtedy nam doloży! w d...mam jej kase)...wyszłam z domu z płaczem...

Kupiłam sobie wczoraj Biofer, moze zelazo mi pomoze na moje ciagłe zmeczenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, to nie jest takie łatwe. Babcia duzo nam pomaga z córa, jak jest chora (jak teraz). Czesto nam gotuje, to z natury bardzo dobra osoba. Tylko własnie czasem ma takie odpały i mówi co slina na język przyniesie nie zdając sobie sprawy ze mi to sprawia ogromną przykrość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi