Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Infinity, to sporo tego ( aż 2 stabilizatory ) ... jak jeszcze będziesz musiała do tego dołożyć coś na tarczycę :? Mam nadzieję, że Ci to lekarka sensownie poukłada. Obyś tylko dobrze tolerowała ;)

Marcin2013, to dobrze, że zwariowany :mrgreen: Z takim łatwiej się dogadać ! Jak Ty się czujesz ( bo czytałam, że byłeś w szpitalu ) ? Ustawili Ci dobrze leczenie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ale mnie nastarszylas tymi omdleniami mamy swojej :shock::shock::shock: aaaaa teraz to juz calkiem sie bojam , bo ja mamz awsze strach przed omdleniem

jasawczasami mysle ze naprawde mam jakas klatwe bo ilez moze sie zle dziac? na wielu frontach w dodatku :bezradny:

sailorka, jak ktos cierpi na zaburzenia lękowe to dentysta dla niego jest niczym pieklo. Ludzie zdrowi sie boja a co dopiero lękowcy.

comatom, :********* :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ok, rozumiem. Ja co prawda nie mam nerwicy, ale mam trochę lęków (kuchenki gazowe np.) i natręctw (wybieranie różnych rzeczy ze zbiorowości i drapanie głowy do krwi). Osobiście wolę iść do dentysty niż do psychiatry. Jakby ktoś się ze mną zamienił, to by było super. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

comatom, cos mi sie to nie widzi .... jakies takie nadmuchane za bardzo chyba i watpie zeby takie spektakularne efekty przynioslo :(

mirunia, oj to sie nameczylas Slonce:********* A teraz juz lepiej? Mialas mila wizyte :)

Mnie cos szyjny dzis boli pewnie sie naspinalam przed tym jutrem i juz bol bo miesnie twarde jak skala. Mam na 11 wizyte. :why::why:

JERZY1962, Jerzyku :********* jak sie masz?

sailorka, no to mamy podonne lęki tyle ze przed innymi specjalistami . Chociaz ja do psychiatrki tez nie bardzo lubie chodzic .

amelia83, Dziekuje Kochana:*********

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, a tak się czuje poniżej średniej. A Tobie widzę ząbek się ułamał i jutro idziesz do dentysty.Prawie zawsze są jakieś kłopoty :bezradny::-|

-- 11 lut 2015, 20:15 --

amelia83, no to nie jestem w tym osamotniony ;)

-- 11 lut 2015, 20:17 --

mirunia, fajnie piszesz, dzięki :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi