Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

tu_i_teraz, całe szczęście :)

Witajcie!

Jestem niepocieszona, wczorajszy wieczór cały przegniłam przed kompem, a i tak późno poszłam spać:/ Wstałam o 10:30 :hide: ehhh męczy mnie ta moja niemożliwość wstania jak człowiek - chciałabym wstawać o 7 i o 8, świeża jak skowronek, zaczynać pracę. Mogłabym juz teraz iść do domu :P A tak, to dopiero połowa dniówki, dzień rozjechany, tylko się usprawiedliwiam sama przed sobą, że co mi z tego dnia, jak po pracy i tak nie mam ochoty na cokolwiek, nie mam w domu nic do roboty. Przegnite życie:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:)

-- 28 sty 2015, 16:17 --

Cognac, hejka, Ty przynajmniej pracujesz :) a dziś kilka osób popłudniu skrżyło się na senność, ja wczoraj wieczorem byłam jak zwłoka i poszłam spać a dziś rano już lepiej było do której siedzisz (rozumiem, że siedzisz?, czy nie? ) w pracy ? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie kochani :papa:

U mnie ciąg dalszy ograniczania jedzenia ( bo od razu nie da się przejść na głodówkę ) ... dzisiaj jeszcze nic nie jadłam ( tyle, że ja późno wstaję ... po 11 ) ... wypiłam tylko zieloną kawę o smaku ananasowym i teraz popijam wodę. Pewnie wieczorem zjem zupę, tak jak wczoraj. A potem owocki w słoiczku dla małych dzieci z płatkami kukurydzianymi. Dziwne uczucie ... człowiek jest głodny, ale jak bierze coś do ręki, to mu się odechciewa i rezygnuje, a potem głód przechodzi ... na jakiś czas :?

amelia83, ja bym nie była w stanie czytać w pociągu ( denerwują mnie inni ludzie, muszę mieć idealną ciszę do czytania, ewentualnie jakąś muzykę relaksacyjną ) :bezradny: ... zwł. w trójmiejskiej kolejce :o

PannaNatalia, to zdecydowanie za krótko, żeby mówić o efektach psychoterapii ... niektórzy ludzie chodzą nawet latami, tak więc na kilka miesięcy trzeba się spokojnie nastawić ;)

Ja swoich włosów obcinać nie zamierzam ... bo chcę je wreszcie zapuścić ( a jak mi je znajoma mamy podcina, to zawsze mówi, że trzeba więcej, bo końcówki zniszczone i takie tam, w efekcie po podcięciu jestem w punkcie wyjścia ... aż do następnego cięcia pielęgnacyjnego ... więc powiedziałam sobie jeden ciul i nie zamierzam podcinać :nono: ), a krótkie miałam raz w życiu i wyglądałam jak debil ... kochana rodzinka zafundowała mi zerowe poczucie własnej wartości akurat na czas okresu dorastania, a w sklepach zdarzyło się, że zwracali się do mnie jak do chłopaka :time: Ale teraz to ja już się nie dam !

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł Kochani!

Wróciłam z psem, poczytuję Was, robię obiadek. Niestety energii dalej dziś nie przekażę - jest marnie. Teraz już lepiej, ale noc miałam przekichaną - budziłam się w przeraźliwym strachu. Rano myślałam już , że nie pójdę do pracy, ale udało mi się zebrac do kupy i dalej jakoś poszło. Teraz oczywiście boję się pójśc spac... :hide:

platek rozy, Rzygnęłaś przez migrenę?

Arasha, a właściwie po co robisz sobie tą głodówkę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, a w cholerę z tą chorobą Kochana! Złapało mnie tak, że nie mogłam spac, co zasnęłam to znów budziło. Ja tak sobie myślę, że mój organizm już chyba się przyzwyczaił do leku i swoje odjazdy znów łapie.

Odpoczywaj Słonko, ja sobie mówię - zobacz kolejny dzień minął i jakoś go przetrwałaś... Może jutro pogoda się ustabilizuje i dobrze się będziesz czuła.

Idę do empiku, żeby się przejśc i obrazki inne sobie w głowę włożyc. Potem wezmę kąpiel, jakąś relaksację włączę, może poczytam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

noo i jesteśmy w półfinale :yeah: za dwa dni bde kibicować bo jak zaczne paczec na mecz to im dobrze idzie :mrgreen: noo noo ale naprawdę dobrze im idzie, mamy świetnych piłkarzy? w ręczną(tak się mówi ??>

zjadłam kanapeczki chlebek razowy z orzechami :105: z serem i majonezem :105: , wysłałam ważnego maila z czego jestem zadowolona ze w końcu to ogarnęłam

-- 28 sty 2015, 18:45 --

Zebrec, hejka tak trzymaj, :))

-- 28 sty 2015, 18:46 --

jusz wiem szczypiorniści :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wykupiłam pół Rossmanna, rzeczy do układania nowej fryzurki i czekoladki w walentynkowej puszce (Miki i Mini), jak zjem to będę mieć na przybory do szycia :great:

Herbatek na trawienie nie kupiłam, bo teraz skoro się znam na surowcach roślinnych to wiem, że nic ciekawego w nich nie ma :P

A na liście zakupów miałam "torebeczki na narkotyki" :lol: Tak na serio, chciałam nowe koraliki popakować i faktycznie resztki pokrojonych tabletek, których już nie biorę, żeby nie zawilgły ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć!

Jutro rano jednak załapię się na mały shoppen, a po południu, jak już się chwaliłam, mam schadzkę pod pobliskim liceum :mrgreen: Będę sprzedawać małolatom

zioła z pracowni i resztki swoich leków... Żarty, żarty. :lol: Mam odkupić od kolegi kilka książek przygodowo-fantastycznych w zagranicznych wydaniach.

Ale ze mnie dzisiaj śmieszek i chicholek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Moze tak byc ze sie przyzwyczaja ale oby nie!

Mam nadzieje ze dzis lepiej pospisz :********* a co w Empiku nabylas????

Ja wlasnie z biedry wrocilam , poogladalam bo juz powystawialy rzeczy z gazetki ktora zaczyna sie jutro. miedzy innymi szafa z kosmetykami Bell jest , pomazialam lapki cieniami , blyszczykami ale kasy na nic nie mam zeby kupic :bezradny:

cyklopka, co ciekawego kupilas zkosmetykow?:******* * :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi