Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Heloł Kochani!

Wróciłam z psem, poczytuję Was, robię obiadek. Niestety energii dalej dziś nie przekażę - jest marnie. Teraz już lepiej, ale noc miałam przekichaną - budziłam się w przeraźliwym strachu. Rano myślałam już , że nie pójdę do pracy, ale udało mi się zebrac do kupy i dalej jakoś poszło. Teraz oczywiście boję się pójśc spac... :hide:

platek rozy, Rzygnęłaś przez migrenę?

Arasha, a właściwie po co robisz sobie tą głodówkę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, a w cholerę z tą chorobą Kochana! Złapało mnie tak, że nie mogłam spac, co zasnęłam to znów budziło. Ja tak sobie myślę, że mój organizm już chyba się przyzwyczaił do leku i swoje odjazdy znów łapie.

Odpoczywaj Słonko, ja sobie mówię - zobacz kolejny dzień minął i jakoś go przetrwałaś... Może jutro pogoda się ustabilizuje i dobrze się będziesz czuła.

Idę do empiku, żeby się przejśc i obrazki inne sobie w głowę włożyc. Potem wezmę kąpiel, jakąś relaksację włączę, może poczytam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

noo i jesteśmy w półfinale :yeah: za dwa dni bde kibicować bo jak zaczne paczec na mecz to im dobrze idzie :mrgreen: noo noo ale naprawdę dobrze im idzie, mamy świetnych piłkarzy? w ręczną(tak się mówi ??>

zjadłam kanapeczki chlebek razowy z orzechami :105: z serem i majonezem :105: , wysłałam ważnego maila z czego jestem zadowolona ze w końcu to ogarnęłam

-- 28 sty 2015, 18:45 --

Zebrec, hejka tak trzymaj, :))

-- 28 sty 2015, 18:46 --

jusz wiem szczypiorniści :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wykupiłam pół Rossmanna, rzeczy do układania nowej fryzurki i czekoladki w walentynkowej puszce (Miki i Mini), jak zjem to będę mieć na przybory do szycia :great:

Herbatek na trawienie nie kupiłam, bo teraz skoro się znam na surowcach roślinnych to wiem, że nic ciekawego w nich nie ma :P

A na liście zakupów miałam "torebeczki na narkotyki" :lol: Tak na serio, chciałam nowe koraliki popakować i faktycznie resztki pokrojonych tabletek, których już nie biorę, żeby nie zawilgły ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć!

Jutro rano jednak załapię się na mały shoppen, a po południu, jak już się chwaliłam, mam schadzkę pod pobliskim liceum :mrgreen: Będę sprzedawać małolatom

zioła z pracowni i resztki swoich leków... Żarty, żarty. :lol: Mam odkupić od kolegi kilka książek przygodowo-fantastycznych w zagranicznych wydaniach.

Ale ze mnie dzisiaj śmieszek i chicholek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Moze tak byc ze sie przyzwyczaja ale oby nie!

Mam nadzieje ze dzis lepiej pospisz :********* a co w Empiku nabylas????

Ja wlasnie z biedry wrocilam , poogladalam bo juz powystawialy rzeczy z gazetki ktora zaczyna sie jutro. miedzy innymi szafa z kosmetykami Bell jest , pomazialam lapki cieniami , blyszczykami ale kasy na nic nie mam zeby kupic :bezradny:

cyklopka, co ciekawego kupilas zkosmetykow?:******* * :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, jak miło, że dziś chichota masz! ;)

platek rozy, nic sobie w empiku nie kupiłam, pooglądałam, młodemu teczkę i linijkę z działu przecenowego.

Różne też były przecenione gadżety na małą kreatywnośc - krepina w dziwne wzory, filc, pianki, kartoniki cudaśne (pewnie do scrapbookingu). Nie mam teraz za bardzo czasu na takie zabawy, a jak już mam, to jest późny wieczór i nie ma światła. Ledwie temat koralikowy ogarniam w weekendy.

W rossmanie kupiłam sól do kąpieli i dostałam ichną gazetkę do poczytania, więc zestaw do poplumkania mam. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aluś, ty jak zwykle zapracowany...u mnie sporo zmian jak na jedną Wigilię...w wigilię rozstaliśmy się z moim partnerem, przeprowadzka, jestem bez pracy i przerwałam szkołe, taki lipton...ale żyję dalej walczę...choć nie miałam na to najmniejszej ochoty

biegasz jeszcze?

-- 28 sty 2015, 20:20 --

kosmostrada, daleko masz do empiku ? :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi