Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

JERZY1962, niet, :P dałam se spokój z marchewką

terapie obczaiłam i to jest jedyne... co daje mi jakąkolwiek nadzieję do zycia

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, no to mialas udany spacerek :great::great:

Ogromnie mi milo ze sie Wam podoba to co tworze :uklon::uklon::uklon:

A ja jak sroka uwielbiam bizu i jeszcze jak cos sie blyszczy to juz koniecznie :D

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam głupia wątpliwość ale to pewnie z racji swoich zaburzeń.. bylem ostatnio u psychiatry i nie wpisał na recepcję moich danych w ogóle i nie chcą mi tego zrealizować. Wyslalem do lekarza SMS-a ale nie dostałem od 3 dni odpowiedzi. nie wiem czy to takie głupie i ona mysli ze powinienem sam wpisać te dane ale jakoś się boje bo to jakoś dziwnie będzie wyglądać. Pomocy!

Jeżeli masz wątpliwości – mów prawdę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, cisze siez e nie jest zle :)

Tak uwielbiam robic bizu :105: odprezam sie wtedy :)

Kochani ide kolacje zrobic :)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

murphy, sam nie wpisuj bo Ci recepty nie uznaja a jeszcze mozesz miec klopoty , musisz podejsc do lekarki jeszcze raz zeby Ci wpisala dane. Inaczej nie zrealizuja Ci recepty.

Mialam podobna sytuacje , nie wpisala mi lekarka numeru pesel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

murphy, to lekarz wpisuje dane pacjenta. Jeśli twój lekarz ma rejestrację, tam możesz zostawic receptę do uzupełnienia. Lub spróbuj uderzyc do rodzinnego, może na podstawie tej niepełnej recepty wypisze ci nową .

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to chyba będę musiał sie przelamac i zadzwonic bo inaczej wiem ze przyjmuje dopiero od czwartku. kurde pierwszy raz ktoś olal mojego SMS-a a mówiłem jej ze nie lubię dzwonic :-\

To była prywatna wizyta pierwsza.

Jeżeli masz wątpliwości – mów prawdę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dostałam w tygodniu kolczyki z lilou od mojej kochanej siostry, mam tez trzy bransoletki z lilou na sznureczkach, jedna z koniczynką ostałam jak miałam mocną depresję, drugą od M na święta w zeszłym roku, a trzecia na urodziny z grawerkiem moja data urodzenia, ostatnio wszystkie zdjęłam i schowałam

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, a tak się przyzwyczaiłam do twojego avka... I tak długo go miałaś. ;)

Musiałam na razie, bo dałam w podpisie link do piosenki i stwierdziłam, że trzeba również uhonorować piękne twarze autorów i wykonawców tego kawałka, aby można było dla pełnej jasności i posłuchać, i popatrzeć.

Edytowane przez Gość

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, hej. ;) Bardziej zmęczony, bo w nocy tylko dwie godziny spałem, ale niestety jeszcze muszę zrobić kilka rzeczy na jutro. :?

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, Od kiedy zaczynasz terapię? Masz indywidualną, czy grupową?

grupowa 3 miesięczna od pon-pt, tylko dojazdy około 1, 5 godziny w jedna stronę

ale tam mam koleżanki i miałabym od czasu do czasu z kim się spotkać

jutro będę dzwonic do Osrodka i się umawiać na konsultację

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, PannaNatalia, :papa:

Zebrec, 2 godz snu i cały dzień na obrotach, dawno tak nie miałam,

śpie po 10-11 godzin na dobe :oops::oops:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadzwoniliśmy na straż miejską, żeby nam zabrali menela z klatki Schodowa. Nocuje już któryś raz, ale tym razem mi przekroczył normę tolerancji zapachu.

Kuzynka zadzwoniła, żebym jej przez telefon wytłumaczyła angielski, bo ona córce zadanie robi, a w podręczniku wszystko na odwrót a pani w szkole nie tłumaczy. :blabla:

Proszą mnie, żebym napisała na fejsie do tej "kuzynki", której ojciec umarł, ale serio się jakoś krępuję :hide: Raz na 6 lat ją widzę :hide:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, też bym się krępowała...

amelia83, trochę kurczę daleko - 1,5 godziny. Ale jak tam ci będzie dobrze, a też zawsze jakieś życie towarzyskie, to warto. Jesteś dzielniejsza ode mnie, bo ja szukałam, tak żeby w ciągu 15 minut byc na miejscu. Brawo kochana!

A najważniejsze, że coś robisz, żeby sobie pomóc. :great:

Idę do kąpieli. Dobrej nocy wszystkim!

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, no daleko, ale bliżej niestety nie ma oddziału dziennego na nfz

dobrej nocki :papa:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boję się iść spać. Miałam dziś w nocy koszmary. Śniło mi się, że ludzie z zaświatów chcą mnie przeciągnąć do tamtego świata. Budziłam się jakieś 3-4 razy. I potem miałam kolejny sen, zupełnie inny, ale z takim samym motywem, ludzie z zaświatów mnie zabierają. Pamiętam te sny wszystkie ze szczegółami, były bardzo realistyczne i długie i miały mnóstwo szczegółów. Nie jakieś urywki, ale długie sny, każdy inny, inne postacie. Boże, jak ja się strasznie boję iść spać. Dawno nie miałam takich snów, żeby bać się potem cały dzień. A dziś każdy szelest mnie przeraża, dosłownie wszystko. Jak rano wstałam, byłam pewna, że coś złego się stało, że te sny to znak, że ktoś umarł. Najdziwniejsze było to, że każdy kolejny sen był inny, inne postacie, inna akacja, a ciągle chcieli mnie wciągać albo już mnie wciągnęli. Masakra, te wszystkie szczegóły tkwią mi teraz w pamięci. Nie mogę się uwolnić od tego lęku.

Budziłam się kilka razy i zastanawiałam się, czy jestem już martwa, czy może żyje. Czy jestem tu, czy w tamtym świecie, ale mam świadomość. To było przerażające. :( :( :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi