Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Hej kobietki ...i Zebrec.

Byłam na terapii, to się nasłuchałam głupich pytań. Psychodynamiczna jej mać. Co nie powiem, to jakieś ale.

Z pracy w tym tygodniu g... bo kolejny niezdecydowany klient.

No to i pouczyć się zdążę, i pograć. Nawet trochę TV pooglądałam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, bardzo dobrze, że nie wrzuciłaś tych notatek do internetu. Niech się inni też starają, a nie robią z nas wiecznie jeleni :time:

Zebrec, oj, nieładny avek, nie pasuje do Ciebie... wracaj proszę do poprzedniego! ;)

Popieram ! Zwł. jak na kandydata na porządnego chłopa z 18 głosami na koncie :pirate: Zebrec :nono: Zróbmy bunt na spamowej !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, jeśli czujesz, że ten avatar Ci opowiada, dlaczego masz zmieniać? Chociaż ja też się złamałam, zmieniłam mojego ukochanego teletubisia, bo nie podobał sie Koleżankom z forum, nie wiem dlaczego?

-- 08 sty 2015, 01:39 --

Dzisiaj nie odzywałam się, bo bolała mnie okropnie głowa. Byłam poirytowana, a teraz czuję się bardzo zmęczona, ale nie senna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, witam Cię serdecznie :D ... Bolała mnie dzisiaj głowa, kilka razy zdrzemnęłam się i dlatego nie chce mi się spać zapewne...

-- 08 sty 2015, 02:08 --

Na jutro nie mamy żadnych planów, więc odeśpię sobie :D

Ale Ty nie powinieneś już spać, bo chyba rano masz zajęcia na uczelni...? Czy tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, właśnie nie. ;) Miałem kilka rzeczy do zrobienia i stwierdziłem, że może się czego napiję. A że miałem tylko pozostałość z wyjazdu sylwestrowego - Martini (myślałem, że to wino), to otworzyłem i okazało się, że to szampan. ;) I tak słuchając muzyki i pisząc na forum, niespodziewanie wypiłem całą butelkę. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze współpracą zwierzolubej z Ukrainy, próbuję zorganizować pomoc dla bezdomnych zwierząt ze wschodniej Ukrainy. Założyłam grupę na fb https://www.facebook.com/groups/702647803182055/?pnref=lhc. Jeśli ktoś ma ciekawe pomysły a przede wszystkim chciałby pomoc, to dołączę z otwartymi ramionami. Myślę że będzie organizowana zbiórka pieniędzy połączona ( nie potrafię znaleźć właściwego słowa) z prezentacją problemu ( :? )

Dziewczyny, a może jakiś bazarek z Waszą biżuterią? może Adminka by dołączyła swoje dzieła.

Póki co zbieram się do lekarza. Pewnie odezwę się dopiero czekają w kolejce.

Miłego dnia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi