Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

jasaw, a mi brakuje mamy :why:

Arasha, kolatanie serca to takie szybkie bicie i az dusi sie czlowiek bo nie moze oddechu zlapac.

Zosia_89, witaj :)

:papa:

-- 04 sty 2015, 22:17 --

cyklopka, ja sie uplumkalam i tez pije herbatke melise z pomarancza i jedny okiem ogladam AI.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, hej kochana! masa do balonów - bierzesz taką kulkę z masy, wtykasz rurkę do dmuchania et voila - masz balon. Młodzież dziś u mnie te balony robiła i dziwne kształty im wychodziły i sklejali je razem i robili ludki :smile: Jako że na bodźce też jestem wrażliwa - to bardzo mi się podoba zapach masy do balonów...

Zalatana23, lubię przede wszystkim skandynawski kryminał, ale w święta przeczytałam brytyjski - Simon Beckett "Wołanie grobu", też zmieliłam na jedno posiedzenie :D

Zosia_89, witaj!

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, u mnie raz lepiej , raz gorzej aktualnie od swiat tkwie w tym gorzej .

A Ty jak sie czujesz?

kosmostrada, Milego ogladania :P

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry Wieczór Kochani...

Zebrec, miło Cię widzieć w Nowym Roku - wreszcie :D , wczoraj już sprawdzałam, czy się odzywałeś? Wypad sylwestrowy udany, zadowolony jesteś, dobrze się bawiłeś?

Witaj. Wyjazd sylwestrowy jak najbardziej udany. Jestem bardzo zadowolony, ale nie ma to jak po kilku dniach wyspać się w swoim łóżku. ;)

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, Ale jesli masz prace ktora w miare lubisz to daje to sile do walki z choroba , wiem po sobie.

U mnie tradycyjnie co lepiej to przy dyzych stresach znow gorzej i tak w kolko . :bezradny:

-- 04 sty 2015, 22:55 --

JERZY1962, Jerzyku :******* ano czasami sobie trzeba sprawiac takie przyjemnosci :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, :great:

Zosia_89, dołączam się do chichrania :lol:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, witaj :papa:

Love story nam się na spamowej szykuje :mrgreen:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powoli lecę spać, w końcu trzeba odespać czterodniową imprezę. :D Spokojnej nocy!

-- 04 sty 2015, 22:22 --

Arasha, hej. ;)

Doberman, powodzenia!

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, 3 noce nie spałeś :shock: ?

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie ponownie:) a u mnie męża urodziny.. cała sobota w kuchni bo trzy tury imprez dzisiaj juz 2 odchaczone, popular drinków i nawet dobrze się czuję. .. od soboty nie mam już elicei. .. puki co lęki są ale i z elicea tez były a poza tym to żadnych ubocznych... czytałam dzisiaj ze bez terapii leczenie nerwicy lekami to tak jakby zamiatanie pod dywan... może faktycznie powinnam popracować nad sobą i nie brać leków.. juz i tak sporo zmieniłam w swoim zachowaniu.. może jeszcze jakby psycholog mi pomógł gdzie tkwi problem dokładniej byłoby jeszcze lepiej.. ponadto vetira która biorę na padaczkę tez pogarsza stan PSYCHICZNY. . Minęło 1.5 roku żadnych ataków może uda się to odstawić. .. oby ten rok był dla nas tym dobrym rokiem i tego Wam serdecznie życzę. :*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi