Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

amelia83, ja wlasnie wyplumkana , nozki ogolone , wloski odzywione , staramy sie jak mozemy w ciezkich chwilach :oops:

Marynuje szynke na jutro :mhm:

Dalam przepis na moj barszczyk ten na miodzie ze sliwami i zadzwonila koelzanka ze pyszny i ze takiego nie jadla w zyciu! jak mi milo :105:

Zalatana23, lubie marchewkowe ciacho :105:

kosmostrada, Kochana tez bede myslala o Was jutro podczas dizelenia sie oplatkiem :angel:

Jestes tytan pracy moja droga :*******

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia :*********

Tez Wam juz zloze zyczenia bo jutro nie wiadomo jak bedziemy z czasem Wszyscy :)

Czarodziejskich chwil, ciepłej, rodzinnej atmosfery, uśmiechów, zdrowia, pyszności na stole, cudownych prezentów, spełnienia marzeń, wyjątkowego Sylwestra i wszystkiego, co najlepsze w Nowym Roku. Cudnych Swiąt Kochani !!!!

stylowi_pl_kuchnia_28819499.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, wow, barszczyk ze śliwkami na miodzie , musi być pyszny, nie jadłam tak :105::105:

-- 23 gru 2014, 21:40 --

no to jak poleciały pierwsze życzenia świąteczne to się dołączam :P

Wam też dobrych, spokojnych świąt i zdrowych no i wesołych, ..

mogą być szczególne i w niesamowitej atmosferze chociaż

z odrobiną magii i klimatu...

Mirunia i Kamilko wzajemnie :***********

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popisaliście trochę, miałam co poczytac, ale troszkę smutno, no i pracowicie.

Każdy chyba próbuje trochę krzątaniną te smuteczki odgonić. Taka tęsknota za ludźmi, których już nie ma w moim życiu, i za tymi, których jeszcze w nim nie ma. Staram się zagadywać jeszcze do różnych koleżanek, cokolwiek. Niby święta to czas, który mamy spędzać z osobami, które są dla nas ważne, a ja mam tylko rodziców, których oglądam i tak cały rok.

Ja sobie powtarzam, że to przesilenie i po świętach będzie dużo lepiej niż przed.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkim moim Przyjaciołom, Znajomym, Spamowiczom...

weo_gwiaz_vg_orig.gif

-- 24 gru 2014, 01:21 --

cyklopka, nie wierzę, udało się dziekuję raz jeszcze-brakuje mi wiedzy w jakimś momencie, denerwuję sie i rezygnuję. Jednak dzisiaj próbowałam do skutku, korzystając oczywiście z Twoich wskazówek :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzień dobry

nie mielismy pradu od wczoraj w nocy, przed chwila wlaczyli, mama M zglosila grzebali coś z elektrowni , bo chwila nie było swiatla za chwile było swiatlo a nie było gdzie indziej:evil: akurat w swieta

poszłam spac o 3, zrobilam drugie ciacho i z latarka i przy świeczce

nie czuję się najlepiej ale tez nienajgorzej, rano wstałam i myślałam ze ucieknę spowrotem do wyrka :oops:

Kochani Wesołych :angel:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani!!! Jestem już w amoku, więc pewnie nie będę miała już okazji pożyczyc, więc załączam caps locka i:

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

SPOKOJNYCH, abyśmy się nacieszyli i odczuli magię, ZDROWYCH, coby nam choróbska odpuściły, RADOSNYCH, żebyśmy przeżyli choc przez chwilę troszkę dobrych emocji.

Sciskam Was bardzo mocno i dzielę się opłatkiem!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani ja od rana tez szaleje w kuchni :********** niestety samopoczucie mam fatalne , spalam tylko dwie godziny bo sasiad menel z dolu swoja rodzine zamykal w nocy na balkonie i wyzywal od szmat i dziwek :( Magia swiat :(

tak sie zdenerwowalam ze musialam wziac na uspokojenie leki .

Jestem spiaca i zdolowana .

oplatkiem sie z Wami dziele :

9b9d1587-249e-4c26-9d3f-e38478c883a9_20121216115913_Przepisy-na-boze-narodzenie-63.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi