Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, Kamilko, ja też mam ten problem, ale właśnie dzięki terapii zauważyłam, że

lepiej sobie radzę z tym...

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, mnie ws tresie lapia niestety takie stany ze zbyt wszystko przezywam i nieporzebnie sie drecze ...

tosia_j, hey :******

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O, właśnie przyszła ciocia pożyczyć... nie wcale nie wesołych świąt tylko 200 zł :pirate::

hehe :mrgreen:

Fajnie do was wpaść, się odstresować, bo znów się dowiedziałam, że jestem do kitu i nic nie umiem. NIEPRAWDA :( Parszywy męski świat, nienawidzę go, dlaczego muszę w takim tkwić, w nędznym świecie wyścigu szczurów, gdzie żeby trzymać sie na powierzchni, trzeba na okrągło udawać, jakim się jest super, masakra, zwłaszcza że mam poczucie własnej wartości = -5000000 :(

Edytowane przez Gość

Samotność to nie stan. To cecha...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana myslalamz e bierzesz caly czas betahistine . Czyli juz prawie do swiat jestes gotowa jak obrusik wyprasowany !:*

Tez zaraz bede sie plumkala i myla glowe :D

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cognac, jak bardzo Cię rozumiem :!: Kiedyś też byłam sprowadzana do minusowego poczucia wartości własnej, to koszmarny stan. Wówczas wszystko dookoła wydaje się bez sensu...

Teraz wiem, że można żyć inaczej...

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie ponownie :papa:

Marchewkowe wyszło suuuuuper :yeah::yeah::yeah:

Choinka już stoi, ale ubierzemy już jutro. Pasztet się piecze, barszczyk dochodzi. Na jutro ryba po grecku, śledzie i mak z bakaliami.

Jak młody zaśnie biorę się za pakowanie prezentów :mrgreen:

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, jasaw, Zebrec, ja tez nie wiedialam jak się wkleja obrazek z neta, tak jak Zebrec dodawłam wpierw na dysk i dodawałam jako załącznik :D

u mnie pachnie piernikiem, mam nadzieje ze będzie dobry

-- 23 gru 2014, 20:17 --

platek rozy, ja w dzień się kąpałam długo bo cały serwis ogarnęłam golenie itp. :P

teraz usiadłam z kolacją i herbatką oczywiście i będę oglądała 'na wspólnej

Zalatana23, uwielbiam marchewkowe :105: mniam

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej ponownie!

Uff, jutro już tylko sałatka z tuńczyka, bo musi byc świeża, ale to monsz jest od niej specjalistą, więc ja tylko przygotuję stół i ostatnie odświeżenie - podłogi i takie tam.

Popisaliście trochę, miałam co poczytac, ale troszkę smutno, no i pracowicie.

Zalatana23, hej hej! Marchewkowe jest si! :great: .

Też siadamy do Wigilii o 16tej, więc widzę wszyscy będziemy przy stołach o tej samej porze. Pomyślę o Was kochani przy opłatku...

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, :D

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada ;-***

Uchylisz rąbka tajemnicy tuńczykowej sałatki?

-- 23 gru 2014, 21:25 --

amelia83 ja też uwielbiam ale sama robiłam pierwszy raz ;)

A żeby było mniej tucząco zrobiłam na mące pełnoziarnistej :mrgreen:

Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale ilością chwil, które zapierają dech w piersiach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, tez raz robiłam marchewkowe ;)

piernika nie spaliłam jest okej, poczekam az skończy się serial i ide robic śledziową

jutro dam dziewczynom do pracy po kawałku :D

-- 23 gru 2014, 20:36 --

Marcin2013, cześć, u mnie nienajgorzej, a co u Ciebie

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, ja wlasnie wyplumkana , nozki ogolone , wloski odzywione , staramy sie jak mozemy w ciezkich chwilach :oops:

Marynuje szynke na jutro :mhm:

Dalam przepis na moj barszczyk ten na miodzie ze sliwami i zadzwonila koelzanka ze pyszny i ze takiego nie jadla w zyciu! jak mi milo :105:

Zalatana23, lubie marchewkowe ciacho :105:

kosmostrada, Kochana tez bede myslala o Was jutro podczas dizelenia sie oplatkiem :angel:

Jestes tytan pracy moja droga :*******

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia :*********

Tez Wam juz zloze zyczenia bo jutro nie wiadomo jak bedziemy z czasem Wszyscy :)

Czarodziejskich chwil, ciepłej, rodzinnej atmosfery, uśmiechów, zdrowia, pyszności na stole, cudownych prezentów, spełnienia marzeń, wyjątkowego Sylwestra i wszystkiego, co najlepsze w Nowym Roku. Cudnych Swiąt Kochani !!!!

stylowi_pl_kuchnia_28819499.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, wow, barszczyk ze śliwkami na miodzie , musi być pyszny, nie jadłam tak :105::105:

-- 23 gru 2014, 21:40 --

no to jak poleciały pierwsze życzenia świąteczne to się dołączam :P

Wam też dobrych, spokojnych świąt i zdrowych no i wesołych, ..

mogą być szczególne i w niesamowitej atmosferze chociaż

z odrobiną magii i klimatu...

Mirunia i Kamilko wzajemnie :***********

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popisaliście trochę, miałam co poczytac, ale troszkę smutno, no i pracowicie.

Każdy chyba próbuje trochę krzątaniną te smuteczki odgonić. Taka tęsknota za ludźmi, których już nie ma w moim życiu, i za tymi, których jeszcze w nim nie ma. Staram się zagadywać jeszcze do różnych koleżanek, cokolwiek. Niby święta to czas, który mamy spędzać z osobami, które są dla nas ważne, a ja mam tylko rodziców, których oglądam i tak cały rok.

Ja sobie powtarzam, że to przesilenie i po świętach będzie dużo lepiej niż przed.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pora na zasłużony relaks :P Wykąpałam się i herbatkę sączę ;)

mirunia, płatku :-***

-- 23 gru 2014, 23:19 --

Kochani!!! Życzę Wam magicznych i radosnych Świąt. Niech będą rodzinne i niezapomniane a prezenty wymarzone. Wesołych Świąt!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja będę jutro robic drugiego sernika

dam dziewczynom do pracy, M już pożarł kilka kawałkow, a w sumie składniki mam :D

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-170-13818390584973.jpg

Kochani magii świąt :D

-- 23 gru 2014, 23:34 --

24139bb30007a3594d0e95aa

-- 23 gru 2014, 23:36 --

Wiecie , tak sobie myślę ile z Wami przeszłam i bólu , łez , ale i radości ..byliście mi i jesteście przyjaciółmi.. :roll:

Nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze.

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi