Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, super kociaki :great:

Moja droga, możesz wytłumaczyć mi, nauczyć mnie, jak wkleja się obrazki na forum, na fb...ja starego pokolenia kobieta nie daję sobie z tym rady :oops:

Na facebooku jak jesteś na stronie głównej albo swoim profilku, to jest z grubsza u góry rubryczka do pisania, a nad nią przycisk "zdjęcie/film" i tam się otwiera możliwość przesłania czegoś z komputera.

Na forum zwykle wklejamy obrazki, które są już w internecie. Jeżeli obrazek się wyświetla na danej stronie to prawym przyciskiem myszy i polecenie "kopiuj adres obrazka". A potem pisząc posta albo prawym przyciskiem myszy w posta i polecenie "wklej" albo trzymając lewy CTR wisnąć V. Wtedy będzie link do obrazka.

http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2011/352/5/6/christmas_llama_by_canfas-d4jfvy5.png

A jak go ubierzemy w ramę Img

[img=http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2011/352/5/6/christmas_llama_by_canfas-d4jfvy5.png]

to wyświetli się cały:

christmas_llama_by_canfas-d4jfvy5.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana :******** To juz masz na swieta wszytsko porobione :)

Ja tez na 16 ide do ciotki wiec mamy wigilie o tej samej porze:)

Mam nadzieje ze mi minie to zle samopoczucie . jak Twoj zoladek? Wydaje mi sie ze mamy te bole po betahistinie bo ona ma w ubokach bol zoladka.

jasaw, szarlotka :105: jedno z moicj ulubionych ciast.

cyklopka, :******** hey :) ale slodziaki w tej grze.

Moze ten gosc jeszcze wysle zaproszenie , przed swietami to kazdy zalatany :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, dzięki za informację, jak wklejać obrazek na forum bezpośrednio z internetu, bo też nie widziałem. Zawsze zapisywałem obrazek na dysku i dodawałem jako załącznik. ;)

-- 23 gru 2014, 18:14 --

jasaw, witaj. Nie tak bardzo. Mam niewielkie grono przyjaciół z którymi regularnie staram się spotykać. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, akurat wymyśliłam sobie głowę zaprzątać takimi rzeczami. W najgorszym razie i tak się zobaczymy za miesiąc, a to w gruncie rzeczy lepsze niż kolejna znajomość przez internet.

jasaw, starałam się najlepiej jak potrafiłam.

O, właśnie przyszła ciocia pożyczyć... nie wcale nie wesołych świąt tylko 200 zł :pirate:

-- 23 gru 2014, 18:15 --

Zebrec, no to fajnie, że się kolejnej osobie przydało :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O, właśnie przyszła ciocia pożyczyć... nie wcale nie wesołych świąt tylko 200 zł :pirate::

hehe :mrgreen:

Fajnie do was wpaść, się odstresować, bo znów się dowiedziałam, że jestem do kitu i nic nie umiem. NIEPRAWDA :( Parszywy męski świat, nienawidzę go, dlaczego muszę w takim tkwić, w nędznym świecie wyścigu szczurów, gdzie żeby trzymać sie na powierzchni, trzeba na okrągło udawać, jakim się jest super, masakra, zwłaszcza że mam poczucie własnej wartości = -5000000 :(

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, jasaw, Zebrec, ja tez nie wiedialam jak się wkleja obrazek z neta, tak jak Zebrec dodawłam wpierw na dysk i dodawałam jako załącznik :D

u mnie pachnie piernikiem, mam nadzieje ze będzie dobry

-- 23 gru 2014, 20:17 --

platek rozy, ja w dzień się kąpałam długo bo cały serwis ogarnęłam golenie itp. :P

teraz usiadłam z kolacją i herbatką oczywiście i będę oglądała 'na wspólnej

Zalatana23, uwielbiam marchewkowe :105: mniam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej ponownie!

Uff, jutro już tylko sałatka z tuńczyka, bo musi byc świeża, ale to monsz jest od niej specjalistą, więc ja tylko przygotuję stół i ostatnie odświeżenie - podłogi i takie tam.

Popisaliście trochę, miałam co poczytac, ale troszkę smutno, no i pracowicie.

Zalatana23, hej hej! Marchewkowe jest si! :great: .

Też siadamy do Wigilii o 16tej, więc widzę wszyscy będziemy przy stołach o tej samej porze. Pomyślę o Was kochani przy opłatku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi