Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Cognac, takie to wszytsko do kitu , chyba sie nie uwolnie od wsretnego chorobska nigdy.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, buzi cyklopka, yyy wczoraj 22

-- 22 gru 2014, 15:12 --

Cognac, j cyklopka, platek rozy, ak my nie mamy smutac to TY tez nie smutaj, albo posmutajmy razem ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to się dołączam do smutania chyba ;] chociaż sporo od lata 'przerobiłam' i wolałabym raczej przyjąć aktywną postawę i problem pokonać, zamiast się smutać :) damy rade kochane :*

Edytowane przez Gość

Samotność to nie stan. To cecha...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale oczy pomalowalam! i popachnilam sie I love love

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ide pogapić się na film ; królowie lata' ale będę zaglądać

platek rozy, racja, szkoda twoich pięknych oczu ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, na czym film idzie? ja chce zrobic barszczyk jutro i kapuste z grzybami , obiecalam ciotce ze zrobie na wigilie .. nie zamoczylam grzybow bo zapomnialam :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć fajni ludzie.

Ja leżałem w łóżku i przepowiednia się sprawdziła. Zrozumiałem, że swoją tożsamość budowałem na myśleniu. Myślę więc jestem. Teraz trzeba tylko znaleźć coś innego niż myślenie. Bo być tym wyizolowanym bytem, który może sobie wymyślić co mu się podoba nie jest przyjemne. Dobry by był jakiś lek na schizofrenię nowym, ale nie pogardzę też nowym wglądem w samego siebie. :D

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, Hey :) mnie trzeba by trzasna lobotomie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie by trzeba było trochę oklepać, żebym albo nie myślała, albo myślała coś konstruktywnego.

Dobra, no to dzisiaj nie wychodzę, pogram z godzinkę albo dwie, potem kawusia, jakąś muzykę zapuszczę w kuchni i będę kroić te warzywa.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, jaka salatke robisz? warzywna?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale z was kucharki :) Podziwiam. Bo ja się kuchni nie tykam. No chyba że już z głodu przymieram i pizza/tosty wychodzą mi bokiem :P Ogólnie ostatnio stwierdziłam, że po prostu nie lubię jeść i że wszystko mi smakuje (tzn: nie smakuje) tak samo. Powinnam z automatu mieć figurę Chodakowskiej :P Tymczasem i tak wyglądam jak kluska :D To pewnie przez tą pizzę/tosty/hot-dogi:D

Edytowane przez Gość

Samotność to nie stan. To cecha...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, hbo

-- 22 gru 2014, 15:33 --

cyklopka, a mna proszę potrząsnąć ;)

monk.2000, hejka fajny :)

-- 22 gru 2014, 15:35 --

Cognac, ja kiedyś bylam szczupła etraz kluska :D

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, a dajesz ogorek kwaszony czy konserowwy? chce na swieta zrobic bo mam w puszeczce z Mops marchewke z groszkiem taka mieszkanke i mam ogorki kwaszone w sloikach od ciotki i dokupilam tylko reszte warzyw i majonez.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, i jak tu nie wierzyć w prawo karmy. :D

Mam dziś lepszy humor i o dziwo czuję jakby inni to odwzajemniali.

Ale zmęczony jestem, czekam na sen. Wstawię zdjęcie mojego pierniczka. :-)

https://kzlvja-sn3301.files.1drv.com/y2pK-G1yd444qYTE0y_-KVl_BtgKWzx3UELYY9Dfe1vCNALPKL7SXDgofvxeAtYpGOgYJM5rtq6nwo3gQjURnMhayJBZjANcCxC1zbFvgBg1y8aJbynTPcXh9ymH4SROo9aXgbrnWEx_lWDi7dN-06n2Q/WP_20141214_001.jpg?psid=1

Pierniczek wieża. Nie zmieścił się, a nie będę zmniejszać.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, nie czuc sie dosc dobrym a nie byc dosc dobrym to nie to samo. Czemu postawilas akurat na szkole? Wybierz cos w czym ci idzie dobrze.

Ja np nie mam pojecia o modzie i makijazu, ale na silownie chodze juzdrugi rok :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Tosiu nie mam pojęcia dlaczego akurat szkoła, :? miałam kiedyś aspiracje na studia, ale to wiem ze odpada, zaczęłam chyba 5 szkołę i chcę robić ja dla siebie , chodzic do niej, mimo lęków, dołów... chciałabym i będę się strała ja skończyć ... zazwyczaj rezygnowałam z pracy, szkoły z powodu deprechy i lęków tym razem chciałabym z tym powalczyć zanim odpuszczę czy się poddam...

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, elo jak tam?

przysypiałam i telefon mnie obudzil , w dzień wzięłam 4 hydro i lekko jeszcze przymulona jestem :bezradny:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, nooo jooo widziałam :D chyba 5-6 się kladles spac :D

Ferdynand k, czesc

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi