Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Infinity, to pewnie z nerwów kochana a masz ich nie mało, ja Cie podziwiam, ze tak dzielnie sobie radzisz ...

mnie brzuch mnie boli z nerwów :bezradny:JERZY1962, dzień dobry Panu :)

-- 19 gru 2014, 12:34 --

JERZY1962, ja dziś tez zasnąć nie mogłam ale udało mi się 5 godzin przespać a Ty na wieczor ten lek bierzesz czy rano?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, witam was, w tym dniu gdzie czarne kruki odchodzą w zapomnienie

pochwale się co żem zrobił u kumpla dla jego Agamy brodatej kiedyś tam https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/383514_483207191714178_1174932879_n.jpg?oh=3356ed97337d12b0f79fc17baa56eb68&oe=5507BC6E

a teraz w tych yy "rytmach" wykonuje terrarium dla swojego węża [videoyoutube=fCdGtuWB2fs][/videoyoutube]

-- 19 gru 2014, 14:12 --

a to jest hmm można rzec że wzornik wykonywanego terra http://i21.servimg.com/u/f21/11/31/29/48/dsc00122.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzień dobry ludkowie!!! :papa:

U nas pada i pada. Muszę wyjśc po zakupy , a tu parasol przydałby się, a nie lubię parasola... :roll: No nic kaptur założę, kaloszki, psu płaszczyk i fru.

Fizli, sama bym chciała taki tropikalny domek... :D

amelia83, kochana tylko spokój może nas uratowac. ;) Trzymam kciuki za zaliczenie.

JERZY1962, może jednak nie dla ciebie ten lek. Akurat na święta musiałeś zmieniac? Zobacz, może się jednak organizm przyzwyczai, wiesz jak to z tym paskudztwem, trzeba się czasami przemęczyc.

jasaw, kochana, emocje opadną, zajmiesz głowę i wrócisz do normy. Oby szybciutko było lepiej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, kosmostrada, dziękuję kochane /Synowa sprawiła mi wczoraj przykrość. Może jestem trochę przewrażliwiona?/!

Tak, zajęłam się obiadem, ale jeszcze we mnie siedzą złe emocje ;) Wiem, minie.

-- 19 gru 2014, 13:43 --

amelia83, Karinko, powodzenia niezmiennie Ci życzę :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, a co się stało?

Miłego dnia Wam życzę, dzielne dziewczyny i chłopaki ;) ;)

Ja jestem małpą okropną, muszę panować nad sobą, wrrrrr, dlaczego ja nad sobą nie panuję, tylko gadam rzeczy, które mogą być źle odebrane, mimo że wcale tak nie myślę :( Niedobrze, niedobrze :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi