Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak zaplanowałam, tak zrobiłam. Po odpoczynku z herbatką i papieroskiem wzięłam się za mycie wszystkich drzwi w chałupie i dodatkowo jeszcze pomyłam żyrandole i plafoniery.... oj biedne moje barki i ramiona od podnoszenia w górę :why::why:

Teraz odpoczywam nasmarowana voltarenem... głupia baba, jak się dorwie do sprzątania, to nie wie kiedy skończyć :time::time::time:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyskoczyłam parę prezentów kupic, jednak się przełamałam, żeby już wszystkiego sobie na głowie nie zostawic na ostatnią chwilę. Mam częściowo z głowy młodego (jeszcze mu muszę fajny kubek termoaktywny przez neta zamówic) i mensza.

Idę oglądac talent show i obżerac się mikołajowo.

cyklopka, moje dzisiejsze odkrycie to wiersz z XIX wieku Henleya : "Invictus" w oryginale. Ze specjalną dedykacją dla ciebie. ;) Miłej nauki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, kosmostrada, to widzę dziewczynki, że macie full wypas - domki z ogródkiem :105: Ja to na 4 piętrze w bloku ( na szczęście 4-piętrowym ), nie powiem ładne mam widoki na pobliskie szczyty górskie i kolejkę linową, ale balkonu sobie raczej nie udekoruję świątecznie, żeby wiochy nie odstawiać ( dałaby mi matka ). U nas na osiedlu w innym bloku mają tak poobwieszany balkon światełkami, że masakra jakaś :silence: W ogródku to co innego :P Kto tu jeszcze w domu mieszka ... czyżby Zebrec :?

Ale dom to nie same plusy przecież ... macie za to więcej sprzątania :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fizli, hej fizliku! Nie wkurzaj się, toż wszyscy tutaj cię mają za szpajdermana, to nie ma co się dziwic :D Ale jesteś rozpoznawalny, jesteś Postacią ( przez duuże P) na forum. W ogóle jak się dziś czujesz?

tosia_j, hej! A co u ciebie? Jak świąteczne przygotowania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fizli, hej fizliku! Nie wkurzaj się, toż wszyscy tutaj cię mają za szpajdermana, to nie ma co się dziwic :D Ale jesteś rozpoznawalny, jesteś Postacią ( przez duuże P) na forum. W ogóle jak się dziś czujesz?

tosia_j, hej! A co u ciebie? Jak świąteczne przygotowania?

tak jak mnie za puszastą bestię :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi