Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, mówisz :D może duży lotek? nie bawiłam się w to kupę lat, a tak piąteczka albo szósteczka :105:

-- 05 gru 2014, 10:27 --

Dupki nie chce mi się ruszyć a muszę jechać na zakupy. Potrącę sobie i zafunduję ciepłą czapę. 8)

Zgrywuniu śpi. Boję się Go zostawić, ale kiedyś i tak muszę, a jadę na 3 godz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, super, gratuluję :great: nowy oddział, nowe wyzwania, nowa pensja... wszystko w nowym roku! A jabłuszko kup, ładne, z czerwonym rumieńcem :mrgreen:

Infinity, tak jest, wyślij lotka i trzymamy kciuki chociażby za piąteczkę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie!!!

acherontia-styx - świetny szalik! Myślałam, że parę popołudni pracy :D

cyklopka - WOW ale mnie zainspirowałaś z tym witrażykiem. Uwielbiam takie rzeczy. A na marzycielską pocztę zawsze staram się dołączyć jakiś "badziewek" do kartki - to jakąś książeczkę, to coś, a o takiej robótce ręcznej nie pomyślałam:) To już wiem, co będę robiła przez weekend - poza nauką gry:]

Ja znakomicie zaczęłam dzień, z rana dostałam mikołajkowy prezent <3 Więc dziś wręcz "latam" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze zdumieniem czytam ze narobilam dymu! O.o

Na szczescie nie przez wszystkich jestem tak odbierana

A cyklopce moze ktos przekazac ze mialam dla niej mase sympatii

Az do wczoraj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór! :papa:

Dziś rano coś na kształt śniegu popadało, ale tak dla śmiechu chyba, bo parę płatków. Spac mi się chce, ale jutro całe szczęście sobota, pracowita coprawda (sprzątanie, zakupy na cały tydzień), ale zrywac się nie trzeba.

Nakupowałam dla dzieciaków słodyczy, dla mojej siostry też kupiłam pakę żelków, żeby mikołajowo mogła się doprowadzic do zasłodzenia ;)

acherontia-styx, dzięki za pomysł, pogrzebię w necie. Gratuluję nowej pracy! :great:

Infinity, dobro wraca nawet w tej postaci, że mamy przyjemnośc z dobrego uczynku i satysfakcję, a to dla naszych głów też ważne. Bardzo dobry uczynek, bo dla ciebie to 10 zeta ma też wartośc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Infinity, :yeah:

Do mnie niestety chyba będzie wracało dużo zła, bo ostatnio ludzie w pracy tak mnie wkur.... że jestem bliska ich wymordowania. Po jednym gościu to już jeżdżę po całości. Najgorsze, że ciągłe zwracanie mu uwagi ("nie przeklinaj", "nie twoja sprawa, nie wtrącaj się", "przestań wciąż gadać bo przeszkadzasz mi w pracy") rani mnie (a on sobie z tego kompletnie nic nie robi). Wydaję się sobie okropną zołzą, źle mi z tym... :( Jestem raczej uległą, cichą osobą, a przy tym gościu nerwowo po prostu nie wytrzymuję i wciąż zwracam mu uwagę :(

Przez całą tą sytuację z tym wrednym współpracownikiem zaczęłam... kochać i wielbić swoją samotność, w której ląduję po powrocie z pracy. Wtedy nikt mi nie nawija głupot za uchem, jestem sama, mogę odpocząć psychicznie. Interesujące, zwłaszcza że jeszcze parę miesięcy temu, nie pracując przy tym gościu, ryczałam co chwilę z samotności ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć :papa:

W końcu usiadłam... Wczoraj wieczorem dopadły mnie lęki, ale dzisiaj już dobrze :P

Infinity Twój post przypomniał mi, że mi się śniło ze dwa dni temu, że trafiłam 5tkę w totka. Chyba też muszę coś wysłać ;)

Cognac od męczącego towarzysza samotność jest zdecydowanie lepsza :roll: Nie daj się i olej gościa :comone:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wszystkim! ale sie ciesze, ze weekend nastal, czekalam na to jak na zbawienie. A tymczasem spedze go w lozku, oczywiscie uczac sie. Moze uda mi sie nie pojsc do szkoly w poniedzialek i wtorek, bardzo bym sie cieszyla:D

Wam tez ten czas tak szybko leci? Macie jakies plany na jutro?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi